Το Σάββατο 22/1 στις 11:30, οι «Επιβάτες Θεσσαλονίκης» σας προσκαλούν στην καθιερωμένη πλέον βόλτα στην πόλη, με «καταλήψεις» λεωφορείων στα οποία κανείς δεν πληρώνει εισιτήριο. Στο άγαλμα Βενιζέλου.

Το Σάββατο 22/1 στις 18:30, καλείται συνάντηση από τη συνέλευση της Ετεροτοπίας για τη δημιουργία ομάδας παραγωγής ντοκιμαντέρ. Στην Ετεροτοπία (Ίωνος Δραγούμη & Πτολεμαίων 42, 2ος όροφος).

 

Την Κυριακή 23/1 στις 11:30, εκδήλωση για τα 20 χρόνια του περιοδικού «Χορτιάτης 570», με θέμα «Τα ΜΜΕ στην εποχή της κρίσης και της εναλλακτικής πληροφόρησης». Στην κοινοτική αίθουσα Χορτιάτη.

Την Τετάρτη 26/1 στις 21:00, συναυλία με τον Θάνο Ευθυμίου, σε καινούρια κομμάτια του. Μαζί με τους Περικλή Βραχνό (Βιολί), Βαγγέλη Βραχνό (Τρομπέτα), Γρηγόρη Λαζαρίδη (Μπουζούκι), Σωτήρη Πατσαλιά (Κοντραμπάσο). Στο Κοινωνικό Κέντρο-Στέκι Μεταναστών (Ερμού 23 & Βενιζέλου).

Την Παρασκευή 28/1
στις 20:00, στα πλαίσια της σειράς κοσμοπολίτ του κοινωνικού εργαστηρίου, συζήτηση με θέμα «Αναγνώσεις: Χομπσπάουμ, “Εποχή των Επαναστάσεων” κεφ. Ιδεολογία: Θρησκεία» με εισήγηση από τον Νίκο Αδάμ. Στο Κοινωνικό Κέντρο-Στέκι Μεταναστών (Ερμού 23 & Βενιζέλου).

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!