Του Μάριου Διονέλλη. Ναι, τη χρειάζομαι την πλατφόρμα μου. Συσκεφθείτε και δώστε μου κάτι καινούργιο να ακουμπήσω.

Απ’ ό,τι έμαθα, φτιάχνετε τουλάχιστον τέσσερις-πέντε διαφορετικές εκεί μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Άλλη ο Παπουτσής, άλλη ο Βενιζέλος με τον Λοβέρδο, άλλη ο Πάγκαλος, άλλη ο Πεταλωτής, άλλη η Κατσέλη, άλλη ο Ραγκούσης και αν κατάλαβα καλά, κάτι ροκανίδια γρατζουνάει και ο Τζουμάκας.
Κάντε τις γερές, παιδιά, τις πλατφόρμες. Να πατάω πάνω, να χοροπηδάω και να με αντέχουν τώρα που θα το ρίξω στο μακαρόνι τρεις φορές την εβδομάδα με τα μέτρα που μου φέρατε.
Τη θέλω στιβαρή. Όχι κόντρα πλακέ και μαλακίες. Μαόνι. Μασίφ, να μην καταλαβαίνει τίποτα. Σταθερή, όπως μόνο εσείς ξέρετε. Σοσιαλιστική, να τη βάλω κάτω και να καλύψω το βάραθρο της βαρβαρότητας, από το οποίο με σώσατε ήδη ξανά και ξανά. Τη θέλω βαρβάτη την πλατφόρμα αλλά και γκλαμουράτη, παρκεταρισμένη, γυαλιστερή σαν αυτή του Κωστόπουλου, που μας τελείωσε δυστυχώς. Αλλά ξέρετε εσείς, θα βρείτε άλλα ιλουστρασιόν ψέματα να μου τη γυαλίσετε.
Γουστάρω πλατφόρμα, να ‘χω να πορεύομαι. Να την έχουμε όλοι μαζί εδώ κάτω, να ξαπλώνουμε πάνω της και να ονειρευόμαστε. Να κάνουμε ύπνο ελαφρύ, όπως κάναμε τόσα χρόνια στις πλατφόρμες που μας πασάρατε. Τώρα χρειάζεται να την κάνετε ακόμα πιο γερή. Μπορεί μια μέρα να ονειρευτούμε ότι τη βρέχουμε και σας παίρνουμε στο κατόπι…

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!