Συλλαλητήριο με κεντρικό σύνθημα «Τέρμα στο ατομικό κλάμα, την απογοήτευση, τον φόβο, τη σιωπή και την αδράνεια» οργανώνουν μαζικοί φορείς των Τρικάλων σήμερα το βράδυ στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Μεταξύ των φορέων συμμετέχουν το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, η Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ, το Σωματείο Δημοτικών  Υπαλλήλων του Δήμου Τρικκαίων, η Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Φορτηγών Δ.Χ. Κ. Ελλάδας, η Ένωση ΕΒΕ Φαρκαδώνας, ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Οιχαλίας, το Σωματείο Απολυμένων Συμβασιούχων Υπαλλήλων Δήμου Τρικκαίων, το Κίνημα Δεν Πληρώνω, η Οικολογική Κίνηση κ.ά.
«Είμαστε στο 12 και 5΄ ήδη. Οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά δικαιώματά μας έχουν λεηλατηθεί. Οι ζωές μας καταστράφηκαν. Τα παιδιά μας χωρίς παρόν και μέλλον. Καταδίκασαν τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού στην ανεργία, τη φτώχεια, την εξαθλίωση, την πείνα και μετέτρεψαν την Ελλάδα σε προτεκτοράτο. Δολοφονούν την Ελλάδα και τους Έλληνες, για να πλουτίζουν οι ντόπιοι και ξένοι κεφαλαιοκράτες και οι τοκογλύφοι», γράφει στην ανακοίνωση – κάλεσμα η συντονιστική επιτροπή των φορέων, καλώντας όλους τους φορείς της περιοχής και το λαό να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «μπορούμε να ανατρέψουμε τα πάντα και να ανακτήσουμε τις ζωές μας και την αξιοπρέπειά μας, να χτίσουμε μια πατρίδα αντάξια των ονείρων μας με κυρίαρχο τον ίδιο τον λαό μας. Μια Ελλάδα λεύτερη, κυρίαρχη, δημοκρατική, εθνικά ανεξάρτητη, παραγωγική και δημιουργική, με κοινωνική δικαιοσύνη και οικολογική ισορροπία, με πολίτες ενεργούς, που θα ζουν σε μια χώρα αξιοπρέπειας και πολιτιστικής άνθησης».

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!