Αρχική πολιτισμός Βέβηλος Live: Νεκρή ζώνη

Βέβηλος Live: Νεκρή ζώνη

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 – Ένα secret gig με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου ο Βέβηλος είναι η αφορμή για να μαζευτούμε όλοι σε αυτό το σημείο που ονομάσαμε Νεκρή Ζώνη.

Δρομολόγια πάνω σε «βεβηλωμένους» δρόμους, χιλιόμετρα πάνω σε σκοτεινές οκτάβες και «ομερτά» φιλήδονων πολιτικοποιημένων πενταγράμμων, που ορκίζονται πίστη στα υπόγεια. Μια εμβληματική, για την ελληνική χιπ χοπ, παρουσία και ένα βαρύγδουπο στίγμα στην ελίτ των Ελλήνων ΜC’s.

Ο Βέβηλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες MC’s και ένας από τους πρώτους ράπερ της πολιτικοποιημένης ελληνικής χιπ χοπ σκηνής από το μακρινό 1993, με δεκάδες δισκογραφικές συμμετοχές και πάνω απο 500 ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό του. Η μουσική του αποτέλεσε έναν από τους πυλώνες του low bap. Ο ίδιος, έγινε γνωστός με τους Βαβυλώνα τη δεκαετία του ’90, ενώ ηγήθηκε και στους Ομερτά, ένα σχήμα το οποίο δημιουργήθηκε από τον ίδιο το 2001 μέσα στη φυλακή.
Ο Βέβηλος ανεβαίνει στο stage ενός κρυφού venue και κάνει και πάλι τα υπόγεια να βρίθουν ρίμες με τις ιστορίες του μελοποιημένες μέσα από μια underground βαρύθυμη παράκληση.

Μια ακόμη νύχτα που θα πάψουμε να μεταφράζουμε σιωπές. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο στα σημεία προπώλησης.

Στην είσοδο δεν θα υπάρχουν εισιτήρια.

 

INFO

Για τον ακριβή χώρο της συναυλίας οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα ενημερωθούν με email, sms ή τηλέφωνο. Για τον λόγο αυτό, θα σας ζητηθεί να παρέχετε τα στοιχεία σας κατά την αγορά των εισιτηρίων σας.
Η προπώληση ξεκίνησε.
Τιμή εισιτηρίων: 8 ευρώ
Σημεία Προπώλησης: HUNTER AGENCY, Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), τηλ. 210 3608366
Online αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.hunteragency.gr
(Για την αγορά εισιτηρίων μέσω ίντερνετ υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου)

Σχόλια

Exit mobile version