Αρχική τρέχοντα νέα Εκδήλωση :ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ – 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΕΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ...

Εκδήλωση :ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ – 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΕΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 και ώρα 17:00 – 20:00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων (1ος όροφος), του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ακαδημίας 60, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα:

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ – 3ο  ΜΝΗΜΟΝΙΟ  ΝΕΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

¨Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Γεώργιος Κασιμάτης, ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δικηγόρων Ελλάδος, η Νομική Επιτροπή Υπεράσπισης της περιουσίας του Ελληνικού λαού, η Πρωτοβουλία Πολιτών για την κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ (ΑΝΤΙ-ΤΑΙΠΕΔ) και τα Κινήματα κατά της πώλησης του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, του ΟΛΠ, των 14 αεροδρομίων, του Αστέρα Βουλιαγμένης κ.ά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

  • Έναρξη 17:00
  • Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Συντ/χων Δικηγόρων Ελλάδος Χρήστο Μαρτίνη
  • Ομιλητής: Γεώργιος Κασιμάτης, καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, με θέμα «Καθεστώς Δανεισμού – 3οΜνημόνιο – Νέο Υπερταμείο Υφαρπαγής Δημόσιας Περιουσίας».
  • Ομιλητής: Δημήτρης Μπελαντής, Δικηγόρος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Σ.Α, με θέμα «Η προστασία της Δημόσιας Περιουσίας και οι μέχρι σήμερα δικαστικές προσφυγές».
  • Ομιλητής: Παναγιώτης Γαλετσέλης, Δικηγόρος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Σ.Α., με θέμα «Ποινικές ευθύνες των οργάνων του κράτους – Σφετερισμός της ιδιότητάς τους ως προς την εκποίηση της Δημόσιας Περιουσίας».
  • Παρεμβαίνουν οι Ευρωβουλευτές: Νότης Μαριάς, Σοφία Σακοράφα και Νίκος Χουντής.
  • Παρεμβάσεις:Ελένη Πορτάλιου, Αρχιτέκτων, καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής Σχολής Ε.Μ.Π., μέλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ,Αναστασία Φρατζεσκάκη, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Μονίμων Υπαλλήλων Ο.Λ.Π.,Λάμπρος Ντούσικος, διδάκτωρ Φιλοσοφίας, μέλος του κινήματος κατά της πώλησης των 14 αεροδρομίων,Μαριλένα Ιατρίδου, Πολιτικός Μηχανικός, μέλος του κινήματος κατά της πώλησης του Αστέρα Βουλιαγμένης,Γιούλη Καμπούρη, Χημικός – Περιβαλλοντολόγος πρώην επιθεωρήτρια περιβάλλοντος και μέλος του κινήματος κατά της πώλησης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού,
  • Η συζήτηση θα κλείσει με την Κωνσταντίνα Καζά, Αρχαιολόγο, η οποία θα παρουσιάσει τις σημαντικές αρχαιότητες που έχουν εντοπισθεί μέσα στο προς πώληση πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, στον Αγ. Κοσμά και στο περιβάλλοντα χώρο.

 

Την συζήτηση συντονίζουν οι δημοσιογράφοι Αγλαϊα Κυρίτση και Μιχάλης Σιάχος.

 

Σχόλια

Exit mobile version