Αρχική πολιτισμός Παρουσιάσεις του νέου βιβλίου της Νάντιας Βαλαβάνη

Παρουσιάσεις του νέου βιβλίου της Νάντιας Βαλαβάνη

 

Θεσσαλονίκη: Η Λέσχη Θεωρίας και Πολιτισμού Αναιρέσεις (Εγνατίας 98, Κέντρο) σας προσκαλεί στα εγκαίνια του χώρου της, με την παρουσίαση του βιβλίου της Νάντιας Βαλαβάνη «Ψωμί και τριαντάφυλλα, θέματα τέχνης και πολιτικής». Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο, 18 Φλεβάρη, στις 19:30. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Γιώργος Γιαννόπουλος, εκδότης-συγγραφέας και Βασίλης Τσιράκης, συγγραφέας. Επίσης, στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα μιλήσει η συγγραφέας. Θα διαβαστούν αποσπάσματα και θα γίνουν απαγγελίες ποιημάτων του Μπρεχτ από τη θεατρική ομάδα «Παραβάτες της σκηνής». Συντονισμός-επιμέλεια: Βάνα Βουρτσάκη.

Αθήνα, Άλιμος: Την Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου, στις 19:30, θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλίμου (Λεωφ. Ιωνίας 96). Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Κυριάκος Κατζουράκης, ζωγράφος πανεπιστημιακός και Κώστας Κρεμμύδας, εκδότης του περιοδικού «Μανδραγόρας». Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Βίλη Σωτηροπούλου. Θα συντονίσει ο Τάκης Μαστρογιαννόπουλος.

Αθήνα, Χολαργός: Την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου, στις 20:00, θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου στο βιβλιοπωλείο Σύρτις (Υμηττού 9, Χολαργός, Στάση Μετρό Χολαργός). Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Κώστας Κρεμμύδας, εκδότης του περιοδικού «Μανδραγόρας» και η συγγραφέας Νάντια Βαλαβάνη. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Τζένη Σκαρλάτου.

Σχόλια

Exit mobile version