έξω τ. 29

 

Τρεις μεγάλοι
Αφιερωμένη σε τρεις μεγάλους του λαϊκού τραγουδιού, τον Μάρκο Βαμβακάρη, τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Απόστολο Καλδάρα, είναι η συναυλία που θα δοθεί τη Δευτέρα στο Μαρούσι, με την επιμέλεια του Κώστα Καλδάρα.  Στη σκηνή του Aμαλίειου Ορφανοτροφείου (Λ. Κηφισίας 219) οι φωνές του Δημήτρη Μπάση της Μελίνας Ασλανίδου και του Ανδρέα  Καρακότα. (9.15μ.μ.)

Λυσιστράτη
Τη ματιά του Γιάννη Κακλέα πάνω στην αριστοφανική Λυσιστράτη, που παρουσιάστηκε από το Εθνικό Θέατρο στην Επίδαυρο, με τους γυναικείους ρόλους να ερμηνεύονται από τους Β. Χαραλαμπόπουλο, Χ. Χατζηπαναγιώτη, Γ. Χρυσοστόμου, Μ. Παπαδημητρίου, Λ. Μαλκότση, αλλά και την Ελένη Κοκκίδου, μπορούν να απολαύσουν οι θεατές στο Κατράκειο Θέατρο (Νίκαια) την Τετάρτη στις 9.00μ.μ.

MIR
Από την προσεχή Πέμπτη μέχρι
και τις 18 Σεπτεμβρίου το MIRfestival προσγειώνεται στην Αθήνα και προσκαλεί το κοινό της να ανακαλύψει την πιο σύγχρονη πλευρά του ζωντανού θεάματος, να συναντήσει καλλιτέχνες με όραμα και με προτάσεις, να δει, να ακούσει, να σκεφτεί: περφόρμανς, εκθέσεις, προβολές, αφιερώματα στους Θανάση Ρεντζή και Δημήτρη Αληθεινό, καθώς και μια σειρά από έργα που θα πραγματοποιηθούν σε δημόσιους χώρους της πόλης.

Σχόλια

Exit mobile version