Αρχική τρέχοντα νέα Δευτέρα 27 Ιουνίου, Ημερίδα στο Πάντειο για το Ελληνικό

Δευτέρα 27 Ιουνίου, Ημερίδα στο Πάντειο για το Ελληνικό

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (αίθουσα Σάκη Καράγιωργα ΙΙ) στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: Αειφόρος ανάπτυξη και περιβάλλον: Η περίπτωση αξιοποίησης του Ελληνικού.

Την Ημερίδα συνδιοργανώνουν: Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Κατάρτισης. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο με τα Εργαστήρια Οικολογίας –Περιβάλλοντος και Ανθοκομίας – Αρχιτεκτονική Τοπίου. Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητος. Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού. Η Ημερίδα αποτελείται από δύο συνεχή πάνελ με τις ενότητες:

Α΄ Πάνελ: Κοινωνικές, οικονομικές, αναπτυξιακές επιπτώσεις από την επικείμενη επένδυση. Συντονιστής η Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαρ. Καραμανώφ και εισηγητές οι Ελ. Πορτάλιου, καθηγήτρια του Ε.Μ.Πολυτεχνείου, Σπ.Κίνιας πρ. διπλωματικός – μέλος της Επιτροπής για Μητροπολιτικό Πάρκο, και Κων/να Καζά–Παπαγεωργίου, Αρχαιολόγος.

Β΄Πάνελ: Αειφόρος ανάπτυξη, Περιβάλλον, Θαλάσσιο μέτωπο Σαρωνικού – Ελληνικού με Συντονιστή τον Γρηγ. Τσάλτα, πρ. Πρύτανη Παντείου και Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Περιβαλλοντικής Ερευνας & Κατάρτισης, με εισηγητές από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο τον Καθηγητή Γερ. Αράπη και την επ. Καθηγήτρια Αγγελ. Παρασκευοπούλου, την Γιούλη Καμπούρη Χημικό – Περιβαλλοντολόγο, επιθεωρήτρια ΥΠΕΧΩΔΕ και τέλος τον Δρ Χρ. Αναγνώστου, Γεωλόγο πρ. Δ/ντή ΕΛΚΕΘΕ.

Σχόλια

Exit mobile version