Αρχική κοινωνία Φθινοπωρινό ραντεβού στο 2ο Revolt Festival

Φθινοπωρινό ραντεβού στο 2ο Revolt Festival

Στις 10 και 11 Σεπτέμβρη στο Κάστρο Πάτρας.

Για δεύτερη χρονιά, το Revolt Festival ανοίγει τις πόρτες του στο Κάστρο Πάτρας, την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη. Μετά την επιτυχία του πρώτου Revolt 2009, η φετινή διοργάνωση έρχεται να καθιερώσει ένα θεσμό στα πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα της Πάτρας. Με σύνθημα «Αντίσταση – Αλληλεγγύη – Αλλαγή», προβάλλει την ανάγκη όλοι μαζί να αγωνιστούμε ενάντια στο χρεοκοπημένο σύστημα και στα αντιλαϊκά μέτρα κατοχής της κυβέρνησης που υπηρετεί το ΔΝΤ και την ΕΕ, και καταργεί κεκτημένα ενός αιώνα.
Οι πολιτικές εκδηλώσεις του διημέρου με τίτλο, την Παρασκευή, Το λόγο έχει ο λαός και, το Σάββατο, Ενωμένοι θα νικήσουμε θα δώσουν βήμα έκφρασης σε επιτροπές κατοίκων, τοπικές κοινωνίες και χώρους αντίστασης, προβάλλοντας έναν άλλο δρόμο μπροστά στα νέα μέτρα, που ήδη εφαρμόζονται και στον «Καλλικράτη» που έρχεται τον Νοέμβρη.
Παράλληλα, το φεστιβάλ φιλοξενεί την Παρασκευή 10/9 τη Νατάσσα Μποφίλιου με τη συνοδεία των deadbeat escapement και το Σάββατο 11/9 τους Maraveyas Ilegal συνοδεία των feel in, σε μια συνάντηση νέων καλλιτεχνών και φρέσκων ήχων, ενώ την ίδια ημέρα θα υπάρχει και ρεμπέτικο γλέντι. Θέατρο, εκθέσεις ,βιβλιοπωλείο, κινήσεις πολιτών, πολιτισμός, αντιρατσιστικές κινήσεις, αυτοδιοικητικά σχήματα, οικολόγοι δίνουν ραντεβού στο χώρο του Κάστρου στο 2ο Revolt Festival.
Α.Ν.

 

Σχόλια

Exit mobile version