Αρχική πολιτική Εξαιρετικά επικίνδυνες εκτροπές…

Εξαιρετικά επικίνδυνες εκτροπές…

Χωρίς μεγάλη απόσταση, όλο και πιο συχνά συμβαίνουν άκρως ανησυχητικά γεγονότα που όλα δείχνουν ότι υπαγορεύονται από γενικές επιλογές και δεν είναι διόλου τυχαία.
• Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή καταδικάστηκαν συνολικά 40 καθηγητές του 2ου Λυκείου Γιαννιτσών, μετά την πρωτοφανή για την εκπαιδευτική κοινότητα καταγγελία του πρώην διευθυντή του σχολείου ότι συνάδερφοί του «έσβηναν αδικαιολόγητα απουσίες μαθητών».
• Η εικόνα της σύλληψη και κράτησης του δήμαρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου σαν μήνυμα προς όποιον δείξει ανυπακοή…

• Οι «δηλώσεις» του αρχηγού της αστυνομίας κ. Οικονόμου στις επαφές του με τον πρέσβη των ΗΠΑ (βλέπε δημοσιεύσεις για τα Wikileaks) ότι «οι ομάδες της άκρας αριστεράς λειτουργούν ως “αίθουσες αναμονής” για μελλοντικούς τρομοκράτες».
• Οι δηλώσεις του Πάγκαλου ότι «ο ΣΥΝ είναι μια παρέα του Τσίπρα που έχει σχέση με τρομοκρατικές ομάδες».
• Η απίστευτη περιπέτεια του μέλους της ΚΠΕ του ΣΥΝ Δημοσθένη Παπαδάτου-Αναγνωστόπουλου (ρεπορτάζ στη σελ. 10) που συνελήφθη (απήχθη σωστότερα) από την αντιτρομοκρατική, οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ, γυμνώθηκε, βασανίστηκε και στο τέλος του δηλώθηκε ότι έγινε λάθος…
Είναι τα τελευταία κρούσματα εκτροπής στη χώρα μας. Η δημοκρατία χάνει το νόημά της, μετατρέπεται σ’ εκλογικό κέλυφος. Η καθολική, οργανωμένη, στοχευμένη εναντίωση σ’ όλα αυτά είναι απαραίτητη. Τώρα, πριν έρθουν και τα χειρότερα.

 

Σχόλια

Exit mobile version