Κάλεσμα για συγκέντρωση υπογραφών απευθύνει «το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος» προτρέποντας τους στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους να καταδικάσουν με τον πλέον απερίφραστο τρόπο τα νέα σκληρά ταξικά μέτρα, τη Χούντα Κυβέρνησης-ΔΝΤ-Ε.Ε.-Εργοδοτών παράλληλα με την δέσμευση πως η άρνηση σε περίπτωση που τους ζητηθεί να στρέψουν τα όπλα τους κατά των διαδηλωτών που αγωνίζονται για τα κοινά με όλους δικαιώματα, θα είναι καθολική.

Οι υπογραφές υποβάλλονται στο mail του Δικτύου, το οποίο μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: diktiospartakos.blogspot.com.

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων θα ανακοινώνει τις μονάδες από τις οποίες υπέγραψαν οι στρατευμένοι χωρίς τη δημοσίευση των προσωπικών στοιχείων.

 

Σημεία από το κείμενο υπογραφών:

«Απαιτούν νέα θυσίες, για να καλυφθούν τα ελλείμματα και τα χρέη. Όχι από όλους, μόνο από τους εργαζόμενους. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ χάρισαν 70 εκ. ευρώ πρόστιμο στην Vodafon, 5 δισ. ευρώ πρόστιμο στη Χρηματιστηριακή, δεν παραδέχονται την χρηματοδότηση τους από τη Simens και δεν φέρνουν πίσω τις κομματικές μίζες. Τα προκάλεσαν τα δεκάδες δισ. ευρώ σε άχρηστους εξοπλισμούς (56 δισ. ευρώ το διάστημα 2000-15), οι μίζες σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τα 500 εκ. ευρώ που κοστίζουν ετησίως οι αποστολές εκτός συνόρων. Τα 28 δισ. ευρώ ενίσχυση στις τράπεζες.

Τα δισεκατομμύρια ευρώ στα Μεγάλα Έργα, με αλλεπάλληλες επανακοστολογήσεις, των “εθνικών” εργολάβων. Τα όργια στην Ολυμπιάδα της Αγγελοπούλου και της παρέας των διαπλεκόμενων επιχειρηματιών. Τα σκάνδαλα στο Χρηματιστήριο, στο Βατοπαίδι, του C4I κ.λπ. Τους το λέμε ξεκάθαρα: δεν πρόκειται να πληρώσουμε ούτε ένα ευρώ! Εμείς, οι υπογράφοντες το κείμενο αυτό καταδικάζουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο τα νέα σκληρά ταξικά μέτρα, την Χούντα Κυβέρνησης-ΔΝΤ-Ε.Ε.-Εργοδοτών.

Η Εξέγερση του Δεκέμβρη (2008), οι σημερινές πρωτόγνωρες εργατικές διαδηλώσεις, φέρνουν το αεράκι της εργατική εξέγερσης. Στην Ταϊλάνδη, ο στρατός σκοτώνει διαδηλωτές. Η Ε.Ε. έχει έτοιμο τον Ευρωστρατό και ειδικές στρατιωτικές-αστυνομικές δυνάμεις για να τις στρέψει κατά διαδηλωτών. Το νέο Δόγμα του ΝΑΤΟ που το μετατρέπει σε παγκόσμιο χωροφύλακα προβλέπει χρήση στρατού εναντίον κοινωνικών εξεγέρσεων. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΜΜΕ μιλούν για Έκτακτη Ανάγκη, ενώ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, εκπροσωπώντας την πιο μισητή κυβέρνηση έβαλε ξανά τον στρατό σε Επιφυλακή!

Το λέμε ξεκάθαρα: Τα όπλα που έχουμε στα χέρια μας αρνούμαστε να τα στρέψουμε κατά των διαδηλωτών που αγωνίζονται για τα κοινά μας δικαιώματα».

Λ.Σ.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!