Θεσσαλονίκη 28/6 – 30/6

Τη Δευτέρα 28/6 στις 20:00, στο πολυτεχνείο, παρουσίαση του βιβλίου Οι Άνθρωποι που Κύκλωσαν το Άλφα. Η ιστορία του ισπανικού ελευθεριακού κινήματος κατά τη διάρκεια της δικτατορίας 1939-1977. Θα ακολουθήσει προβολή βίντεο με αποσπάσματα συνεντεύξεων από Ισπανούς αναρχικούς που καταθέτουν τις εμπειρίες τους απ’ αυτήν την περίοδο.

Τη Δευτέρα 28/6 στις 20:00 συζήτηση για την Παλαιστίνη και προβολή ντοκιμαντέρ για τον αποκλεισμό της Γάζας. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Θανάσης Τζιούμπας, επιβάτης του πλοίου «Ελεύθερη Μεσόγειος» που συμμετείχε στην τελευταία αποστολή του Στόλου της Ελευθερίας. Στο Στέκι «Σφεντόνα» (Μακρυγιάννη & Ιασωνίδου).

Την Τετάρτη 30/6 στις 19:00, η Πρωτοβουλία Αγώνα Δυτικών Συνοικιών καλεί σε Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση στην πλατεία ρολογιού στη Νεάπολη. Μετά τη Λαϊκή Συνέλευση θ’ ακολουθήσει γλέντι, με τοπική λαϊκή ορχήστρα, στα πλαίσια της αλληλογνωριμίας και της σύσφιξης σχέσεων με τους κατοίκους της περιοχής.

Την Τετάρτη 30/6 στις 21:00 ρεσιτάλ πιάνου της Άννιας Χατζησυμεωνίδου στο Μικρόπολις (Κοινωνικός Χώρος για την Ελευθερία) Βενιζέλου και Β. Ηρακλείου 18.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!