Επίσημη συνεργασία με τη φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή ξεκίνησε η Ν.Δ. μέσω της υποψήφιας για το Δήμο του Βόλου κ. Ζέττας Μακρή.

Η πρώην βουλευτής επί κυβερνήσεων Καραμανλή, που σήμερα αξιοποιείται πολιτικά και από το νέο πρόεδρο του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά, συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό της πρώην(;) μέλος της οργάνωσης για τις δημοτικές εκλογές.
Πρόκειται για τον 56χρονο Παναγιώτη Αλτζερίνο, απόστρατο αξιωματικό ο οποίος μόλις ένα χρόνο πριν, στις εκλογές του 2009 ήταν υποψήφιος με το εθνικιστικό ψηφοδέλτιο. Ο ίδιος, όπως σημειώνει στο βιογραφικό, του ήταν μέλος και του ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη από το οποίο όμως παραιτήθηκε το 2003… Χαρακτηριστικό είναι το βιογραφικό του εν λόγω κυρίου ο οποίος σημείωνε για τις εκλογές του 2009: «Εκπροσωπούμε το εθνικιστικό κομμάτι. Πιστεύουμε στην εθνικιστική δημοκρατία. Συνεργαζόμαστε και στηρίζουμε το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, γιατί εκπροσωπεί στη χώρα μας τους γνήσιους εθνικιστές. Αυτή η κίνηση έχει βρει ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα όπως φάνηκε και στις Ευρωεκλογές που τριπλασιάσαμε τη δύναμή μας. Προσπαθούμε για το καλύτερο, για να γνωρίσει η νεολαία τον εθνικισμό».
Να τη χαίρεστε κ. Σαμαρά!

Λ.Σ.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!