Αρχική περίπτερο ιδεών Τοκογλύφοι, πολιτικοί, εργολάβοι, δημοσιογράφοι, μπάτσοι και υποτακτικοί χτίζουν τη Νέα Ελλάδα!

Τοκογλύφοι, πολιτικοί, εργολάβοι, δημοσιογράφοι, μπάτσοι και υποτακτικοί χτίζουν τη Νέα Ελλάδα!

Δεκάδες δεμένα παιδιά σε κλουβιά, σαπίζουν και αργοπεθαίνουν στα Λεχαινά! Εγκαταλειμμένα από τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς, βουλευτές, κόμματα, δημάρχους, διευθυντές, γιατρούς, νοσοκόμες, συγγενείς… από την κοινωνία ολόκληρη.
Εκατοντάδες ναρκομανείς στη Στουρνάρη, δίπλα στην είσοδο του Πολυτεχνείου, περιμένουν, ζητιανεύουν, τρυπιούνται, τρικλίζουν, ξερνάνε, πεθαίνουν με σπασμούς στα πεζοδρόμια!
Εγκαταλειμμένοι από τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς, βουλευτές, κόμματα, δημάρχους… από την κοινωνία ολόκληρη.
Χιλιάδες άστεγοι κοιμούνται τουρτουρίζοντας σε παγκάκια, χαρτόκουτα, χαλάσματα και τρύπες, χωρίς σήμερα, χωρίς αύριο!
Εγκαταλειμμένοι από τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς, βουλευτές, κόμματα… από την κοινωνία ολόκληρη.

Εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, γυναίκες και μικρά παιδιά, απελαύνονται, φυλακίζονται, βασανίζονται, δολοφονούνται, ακρωτηριάζονται και εξευτελίζονται σε κρατητήρια, στρατόπεδα, ναρκοπέδια, αγροκτήματα και υπόγεια, χωρίς συμπόνια, χωρίς αλληλεγγύη, χωρίς ελπίδα!
Εγκαταλειμμένοι από τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς… από την κοινωνία ολόκληρη.
Εκατομμύρια συνταξιούχοι, εργάτες, υπάλληλοι, έμποροι και καταστηματάρχες, χάνουν σπίτια,  δουλειές, μαγαζιά, μισθούς, κοινωνικές παροχές για τις οποίες δούλεψαν, πλήρωσαν και δικαιούνται, την αξιοπρέπεια και την τιμή τους!
Εγκαταλειμμένοι από τον πρωθυπουργό… από την κοινωνία ολόκληρη.
Μια χώρα δεμένων, φυλακισμένων, άνεργων και ταπεινωμένων που άγονται και φέρονται βουβοί και αιχμάλωτοι, με αισθήματα ανημπόριας, συνενοχής, συμβιβασμού, ηττοπάθειας και υποτέλειας, από άθλιους πολιτικούς, συμμάχους τοκογλύφους, κρατικοδίαιτους εργολάβους, λαδωμένους μεσάζοντες, με μεγάλη συνδρομή από τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα, την καθεστωτική δικαιοσύνη και τα αστυνομικά μαντρόσκυλα!
Πουλημένων από τον πρωθυπουργό… και από τον ίδιο τους τον εαυτό!
Ιδού η Νέα Ελλάδα!
Όλα με έκπτωση 70%
Γκαούρ

 

Σχόλια

Exit mobile version