Την Κυριακή 13/5, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί στον Κοινωνικό Χώρο για την Ελευθερία Μικρόπολις ανοιχτή συνέλευση του Συντονιστικού Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού,
για το συντονισμό δράσεων με σκοπό
την ενημέρωση σχετικά με τα μεταλλεία στην Β.Α. Χαλκιδική και την αλληλεγγύη στους αντιστεκόμενους της εκεί τοπικής κοινωνίας. (Βενιζέλου και Βασ.
Ηρακλείου 18).

Την Πέμπτη 17/5, στις 9:30, συγκεντρωση αλληλεγγύης προς τον πρόεδρο του Σωματείου (ΣΜΕΘ) και τον απολυμένο εκπαιδευτικό, ενάντια στις ψευτομηνύσεις και τις διώξεις της εργοδοσίας του Μπαχαράκη. Από την αρχή σχεδόν της σχολικής χρονιάς, το Σωματείο, πραγματοποιεί παραστάσεις διαμαρτυρίας έξω από τα παραρτήματα των φροντιστηρίων Μπαχαράκη. Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

 

Από την Παρασκευή 18/5 μέχρι την Κυριακή 20/5 διεξάγεται το φεστιβάλ Plandevel Festival. Το Plandevel Festival είναι ένα πολιτιστικό τριήμερο, που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από τους φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης του Α.Π.Θ. Το festival θα λάβει και φέτος μέρος στο campus του τμήματος, στη Βέροια. Η είσοδος είναι ελεύθερη και όλα τα έσοδα διατίθενται στους καλλιτέχνες και στον ηχητικό εξοπλισμό.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!