Το Σάββατο 11/2, στις 10:30, απεργιακή συγκέντρωση και πορεία του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο 11/2 στις 18:00, παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Μαρκέτου Πώς φίλησα τον Μουσολίνι – Τα πρώτα βήματα του ελληνικού φασισμού. Belleville sin patron, Φιλίππου 80-82, περιοχή Ροτόντα. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

 

Το Σάββατο 11/2 στις 20:00, εκδήλωση-συζήτηση για τα εργασιακά διοργανώνει το Σωματείο Βιβλίου-Χάρτου, με θέμα «Άρθρο 99, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων και η απάντηση του εργατικού κινήματος». Στο Κοινωνικό Κέντρο-Στέκι Μεταναστών, Ερμού 23 & Βενιζέλου.

Την Κυριακή 12/2, στις 17:00, συγκέντρωση των Πρωτοβάθμιων Σωματείων, του ΕΚΘ και των Αγανακτισμένων του Λευκού Πύργου, στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Την Κυριακή 12/2 στις 12:00, η ομάδα του Βοτανόκηπου θα κάνει ένα εργαστήρι για την παρασκευή πράσινου σαπουνιού και φυσικών καθαριστικών. Θα μάθουμε να φτιάχνουμε καθαριστικά (για χέρια, πιάτα, πατώματα) με φυσικά υλικά (ξύδι, μαγειρική σόδα και σόδα πλυσίματος, κ.λπ.). Στο Κοινωνικό Κέντρο-Στέκι Μεταναστών, Ερμού 23 & Βενιζέλου.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!