Το Σάββατο 4/2, στις 13:00, o ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση, στα πλαίσια της Agrotika, στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης» (αίθουσα 1) με θέμα: «Ο πρωτογενής τομέας παραγωγής πυλώνας ανάπτυξης και διεξόδου από την κρίση. Η πρόταση της ριζοσπαστικής αριστεράς.» Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και θα παρέμβουν με τοποθετήσεις εκπρόσωποι αγροτικών, κτηνοτροφικών και γεωτεχνικών φορέων.

 

Την Κυριακή 5/2, στις 11:00, οι πρωτοβουλίες κατοίκων ενάντια στα χαράτσια διοργανώνει την 3η συνάντηση συντονισμού και απολογισμού των μέχρι τώρα δράσεων. Στην ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά).

Τη Δευτέρα 6/2, στις 18:00, η Εταιρία Διάσωσης Ιστορικών Αρχείων, παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ της Αλίντας Δημητρίου, «Τα κορίτσια της βροχής», που αναφέρεται στις γυναίκες αγωνίστριες της αντιδικτατορικής αντίστασης. Στον κινηματογράφο Ολύμπιον (Πλατεία Αριστοτέλους).

Την Παρασκευή 10/2 οι εκδόσεις Α/συνεχεια θα παρουσιάσουν το νέο τους βιβλίο με τίτλο: «Δημοκρατία under construction, Από τους δρόμους στις πλατείες». Θα μιλήσουν για το βιβλίο ο επιμελητής της έκδοσης Χρήστος Γιοβανόπουλος και ο Αντώνης Γαζάκης. Στις 18:00, στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, Μέγαρο Μπίλλη, πλατεία Ιπποδρομίου.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!