Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του «Ημερολόγιο 2013 +3 ιστορίες από την άλλη Θεσσαλονίκη» του alterthess στον Κοινωνικό Χώρο Ετεροτοπία (Πτολεμαίων 42 και Ίωνος Δραγούμη), όπου και θα ακολουθήσει λαϊκή βραδιά.

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 10:30 π.μ. ο Πολιτιστικός σύλλογος Καρατάσιου διοργανώνει δεντροφύτευση στο πρώην Στρατόπεδο Καρατάσιου, στο μεγαλύτερο και τελευταίο εναπομείναντα ελεύθερο χώρο του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. Τόπος συνάντησης η κεντρική πύλη του πρώην στρατοπέδου.

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στις 6.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνέλευση του Ανοιχτού Συντονιστικού Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού. Για λόγους αλληλεγγύης, οι συνελεύσεις του Ανοιχτού Συντονιστικού θα γίνονται στην κατάληψη Φάμπρικα Υφανέτ.

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στις 19:00 ο Όμιλος Φίλων Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς διοργανώνει συζήτηση στην Αίθουσα συνεδριάσεων του 10ου ορόφου στο Κτίριο Βιολογίας του ΑΠΘ. Ομιλητές θα είναι ο Γιάννης Σταυρακάκης, Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και ο Νίκος Νικήσιανης, Διδάκτορας του Τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Η συζήτηση εμπίπτει στον κύκλο συζητήσεων με θέμα «Οικολογία και κρίση – για τη σχέση της κοινωνίας με τη φύση».

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!