Αρχική κοινωνία η άλλη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη: Στα πέριξ

Θεσσαλονίκη: Στα πέριξ

Την Παρασκευή 26/10, στις 21:00, παρουσιάζεται το θεατρικό έργο Σύντροφοι καλημέρα. Μια παράσταση από τα γραφτά της Μέλπως Αξιώτη, σε ερμηνεία Ιωάννας Μπιλίρης. Στη Φάμπρικα Υφανέτ, Ομήρου και Περδίκα, Κάτω Τούμπα.

Από την Τετάρτη 31/10 και κάθε Τετάρτη από τις 17:00 έως και 21:00, παζάρι οικολογικής γεωργίας και ελεύθερα σεμινάρια διατροφολογίας. Στο 12ο Δημοτικό Σχολείο, Βασ. Γεωργίου με Μπιζανίου.
Κάθε Δευτέρα συνεχίζεται η θεατρική παράσταση «Μια φορά… στο Μεξικό» του Χουάν Ρούλφο στο θέατρο της Ακτίς Αελίου. Κάθε Δευτέρα στις 21:15. Θέατρο Τέχνης «Ακτίς Αελίου» (Χριστοπούλου 12-Θεσσαλονίκη). Εισιτήρια: Κανονικό-15 ευρώ, Φοιτητικό-10 ευρώ, Κάρτα Ανεργίας-5 ευρώ. Κρατήσεις Θέσεων: 2310-229249.

Το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης συνεχίζουν το εκθεσιακό τους πρόγραμμα με τον τίτλο «Φεστιβάλ των Αοράτων πόλεων-Μία κοσμογραφία». Για τους επόμενους δύο μήνες φιλοξενείται η έκθεση φωτογραφίας «Σμύρνη: η καταστροφή μιας κοσμοπολίτικης πόλης (1900-1922)», καθώς και έκθεση καλλιτεχνών από την Αρμενία, τη Γεωργία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία που συμμετείχαν σε πρόγραμμα ανταλλαγών που διοργανώθηκε από τα καλλιτεχνικά εργαστήρια «Clo Ceardlann na gCnoc» στην Ιρλανδία.

 

Σχόλια

Exit mobile version