Με πρόστιμο από 50.000 έως 100.000 ευρώ κινδυνεύουν τέσσερις παρατάξεις που κατήλθαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές και συγκεκριμένα στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας γιατί ανάρτησαν τα πανό τους σε χώρους της πόλης των Σερρών για τους οποίους δεν τους είχε παραχωρηθεί σχετική άδεια. Πρόκειται για τις αυτοδιοικητικές κινήσεις που υποστηρίζονται από τους Οικολόγους Πράσινους, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΚΚΕ.

Η περιφερειακή κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΑΝΤΑΡΣΙΑ σε κυβέρνηση-Ε.Ε.-ΔΝΤ-Καλλικράτη», όπως υποστηρίζει, κλήθηκε σε απολογία ενώπιον της Επιτροπής Ελέγχου εκλογικών παραβάσεων της περιφέρειας για την ανάρτηση πέντε πανό και τριάντα αφισών στις Σέρρες. Η κίνηση αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ότι το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών που έκανε την καταγγελία δεν «είδε» τα δεκάδες πανό και γιγαντοαφίσες των συνδυασμών Ψωμιάδη και Μπόλαρη, ενώ υποστηρίζει ότι ουδέποτε κλήθηκε από το Δήμο Σερρών κατά την κατανομή των χώρων που παραχωρούνται στις παρατάξεις γι’ αυτό το σκοπό. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται, επιπλέον, ότι η περιφερειακή κίνηση ήταν αποκλεισμένη από τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα.
«Είναι φανερό ότι ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος και τα όργανά του πάσχουν από αχρωματοψία», σημειώνει σε δήλωσή του ο Μ. Τρεμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τους Οικολόγους Πράσινους. «Τα πολιτικά κίνητρα είναι φανερά και υποδεικνύουν τη λογική και τη μικρότητα Ψωμιάδη. Το είχε, ουσιαστικά, προαναγγείλει την περασμένη βδομάδα από την τηλεόραση. Και την προηγούμενη φορά είχε υπογράψει ο ίδιος την καταγγελία εναντίον μας. Τότε έπεσε στο κενό, λόγω της συμπαράστασης που είχε εκφραστεί και τώρα επανέρχεται κρυπτόμενος πίσω από άλλους. Και πάλι δεν θα του περάσει», καταλήγει.
Λ.Α.
Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!