Σε εποχή που συζητείται η πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και κινδυνεύουν με απόλυση οι εργαζόμενοί του, η διαδικασία τακτοποίησης ημετέρων δεν σταματά.

Πριν από λίγες μέρες ένα νέο κατάστημα άνοιξε στον Άγιο Στέφανο Αττικής «στο πλαίσιο επέκτασης του υπάρχοντος δικτύου», όπως πληροφορεί η διοίκηση της τράπεζας. Μέχρι εδώ καλά. Η τράπεζα φροντίζει για την εξυπηρέτηση των πελατών της.
«Διευθυντής του καταστήματος ορίζεται ο… τάδε (τα στοιχεία του στη διάθεση της εφημερίδας) ύστερα από τη με αριθμό 181/16.05.2011 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με την οποία εγκρίθηκε η πρόσληψή του στην Τράπεζα», διαβάζουμε στην ενδοϋπηρεσιακή πληροφόρηση. Δηλαδή, τον Μάιο προσελήφθη και τον Νοέμβριο έγινε διευθυντής καταστήματος!
Πολλά τα ερωτήματα που μπορούμε να θέσουμε στην πολύπαθη τράπεζα, την οποία το κράτος ετοιμάζεται να πουλήσει… μπιρ παρά.
Το Τ.Τ. δεν διαθέτει υπαλλήλους ικανούς να στελεχώσουν ένα νέο κατάστημα; Και πώς ένας νεοπροσληφθείς υπάλληλος θα διευθύνει αυτό το νέο κατάστημα; Ή μήπως το κατάστημα φτιάχτηκε ακριβώς για να τακτοποιηθεί ως διευθυντής ο νεοπροσληφθείς;  Κάτι περισσότερο θα ξέρει ο (πρώην μεγαλοσυνδικαλιστής) αναπληρωτής γενικός διευθυντής που υπογράφει την τοποθέτηση…

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!