«Μα νομίζετε πως εμάς μας αρέσει αυτό που κάνουμε;», έχει διερωτηθεί πολλές φορές από τα τηλεοπτικά παράθυρα, με περίλυπο ύφος, ο κ. Λοβέρδος, όταν καλείται να εξηγήσει την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Άλλες φορές σχεδόν δακρυσμένος και άλλες με παγωμένο χαμόγελο, ο υπουργός Υγείας της σημερινής κυβέρνησης δεν ξεχνά ποτέ την υποκριτική του ικανότητα, όταν εμφανίζεται ή παρεμβαίνει στα ΜΜΕ.
Και πάνω σε αυτή, την ιδιαίτερη ικανότητα του υπουργού, μπορεί να σχετίζεται και η πρόσφατη πρόσληψη στο πολιτικό του γραφείο, σε θέση μάλιστα ειδικού συμβούλου!
Σύμφωνα, λοιπόν, με την ΔΥ1α/Γ.Π.34294/28-3-2011 απόφαση του υπουργού Υγείας, διορίστηκε, από 11-3-2011, ο Δ.Π. του Θ., πτυχιούχος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, στη θέση Ειδικού Συμβούλου(!), στο Πολιτικό Γραφείο του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Όπως αναφέρει η απόφαση, οι αποδοχές του ανωτέρω καθορίζονται στο βασικό μισθό του 4ου Μισθολογικού Κλιμακίου της Π.Ε. κατηγορίας, δηλαδή, αποδοχές ύψους 1.500 ευρώ, χωρίς τα επιδόματα, μισθολογική κλίμακα στην οποία φτάνει ο δημόσιος υπάλληλος μετά από 27 χρόνια εργασίας!
Πέραν του τραγελαφικού της υπόθεσης, ο κ. Λοβέρδος, αφού με αυστηρό ύφος κόβει από συντάξεις και μισθούς μέχρι νοσοκομεία και γιατρούς, συνεχίζει το ρουσφετολογικό έργο ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ., δημιουργώντας στρατούς ψηφοφόρων.
Και το θέατρο (του κ. Λοβέρδου) συνεχίζεται…

Λ.Σ.

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!