Ο καθηγητής Λ. Λιαρόπουλος είναι ο εισηγητής των συγχωνεύσεων των νοσοκομειακών μονάδων, ερχόμενος σε αντίθεση με το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, αφού ανέλαβε να φέρει εις πέρας ένα έργο που ισοδυναμεί με την καταστροφή της δημόσιας περίθαλψης. Ο ίδιος ανέλαβε ακόμα ένα βρόμικο ρόλο: να στραφεί ενάντια σε ένα άλλο αγωνιζόμενο τμήμα του ελληνικού λαού – τους εργαζόμενους της ΔΕΗ.

Κατέθεσε, λοιπόν, μήνυση εναντίον του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, διότι δήθεν οι απεργίες της ΔΕΗ προκαλούν προβλήματα στα νοσοκομεία.
«Το θράσος του κ. Λιαρόπουλου είναι απροσμέτρητο. Αυτός ο εκδοροσφαγέας του Εθνικού Συστήματος Υγείας εμφανίστηκε, χτες, ως προστάτης της κοινωνίας», δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των νοσοκομειακών γιατρών Δημήτρης Βαρνάβας. Και εξηγεί: «Αγνοεί ο άσχετος ότι όλα τα νοσοκομεία της χώρας διαθέτουν ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, τα οποία ενεργοποιούνται μόλις γίνει διακοπή ρεύματος στο δίκτυο, χωρίς να προκαλείται κανένα απολύτως πρόβλημα στα χειρουργεία και στα μηχανήματα υποστήριξης των ασθενών. Πρόκειται για το ίδιο θράσος και την ίδια ασχετοσύνη την οποία εμείς οι γιατροί διαπιστώσαμε περίτρανα τους τελευταίους μήνες, όταν ο κ. Λιαρόπουλος περιέρχονταν ως πλανόδιος θιασάρχης την Ελλάδα και από κοινού με τον προστάτη του υπουργό Υγείας ανήγγειλαν συγχωνεύσεις νοσοκομείων, τα οποία δεν είχαν δει ποτέ τους, ούτε καν σε φωτογραφική αποτύπωση».
Η γνωστή τακτική του «κοινωνικού αυτοματισμού» ενεργοποιείται άλλη μια φορά, αλλά μάλλον χωρίς αποτελέσματα.                                                           

Γ.Κ.

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!