Σε μια εποχή που όλα είναι θολά και βρομισμένα από την ομίχλη μιας ύποπτης διγλωσσίας, σε ατομικό, κοινωνικό αλλά και εθνικό επίπεδο, ίσως τώρα περισσότερο παρά ποτέ, λόγος και μουσική μαζί να μπορούν να ταιριάξουν τις έννοιες με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορείς να πεις αυτό που δεν είναι politically correct, με τρόπο που να γίνει αποδεκτό… Έναν τέτοιο ξεχωριστό τρόπο επέλεξε η θεατρική ομάδα  Περίακτοι, παρουσιάζοντας τις  Θερινές Διαδρομές.

Σκοπός είναι η γνωριμία με σημαντικούς ιστορικούς τόπους στο Μαρκόπουλο της Αττικής. Οι παραστάσεις ξεκίνησαν από την  παλαιοβυζαντινή εκκλησία της Παναγίας στη Μερέντα, πέρασαν από τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Βραυρώνας, αλλά και το Πηγάδι Πούσι Καλογέρι και αύριο, Κυριακή, κλείνουν τον κύκλο τους στον ιστορικό Ανεμόμυλο του Μαρκόπουλου, με τη μουσικοθεατρική παράσταση  Λίγος Καπνός Ακόμα! σε κείμενα της Μάνιας Παπαδημητρίου και μουσική επιμέλεια του Γιάννη Κ. Ιωάννου.
Μαζί τους η Καλλιόπη Βέττα και o μουσικός Γιάννης Βιλιώτης. Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μπορείτε να κλείσετε τραπέζι στο τηλέφωνο του Μύλος art cafe 22990- 24711 ή να φέρετε μαζί σας μαξιλαράκι, για να τη δείτε καθισμένοι στα γραφικά σκαλάκια του Μύλου.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!