Τις ευχές του στον Μίκη Θεοδωράκη έδωσε ο Χοσέ Καρέρας, με ιδιόχειρη αφιέρωση στα cd που του έστειλε και περιέχουν τις όπερες Κάρμεν και Τόσκα, στις οποίες συμμετέχει ο ίδιος.

Με τη χειρονομία αυτή ανταποκρίθηκε ο μεγάλος τενόρος στην αποστολή προς αυτόν από τον Μίκη του έργου του Κάντο Χενεράλ, με ιδιαίτερη αφιέρωση. Η προσέγγιση των δύο καλλιτεχνών οφείλεται στην πρωτοβουλία των ποδοσφαιρόφιλων Ελλήνων και Καταλανών καλλιτεχνών. Πέρα από την κοινή τους αγάπη για τη μουσική, άλλωστε, οι δύο καλλιτέχνες είναι γνωστό πως λατρεύουν το ποδόσφαιρο, κάτι που τους έφερε πιο κοντά. Πρόσφατα, άλλωστε, ο Μίκης Θεοδωράκης συναντήθηκε με παλαίμαχους και εν ενεργεία διεθνείς ποδοσφαιριστές, ως ένδειξη εκτίμησης στο πρόσωπο τους, αλλά και της αγάπης του για το ποδόσφαιρο. Όπως και ο Χοσέ Καρέρας, που βρίσκεται συχνά στις εξέδρες του Καμπ Νου, παρακολουθώντας την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα και συνεργαζόμενος με τους Κασίγιας, Βαλντές και άλλους επιφανείς ποδοσφαιριστές, στο πλαίσιο της λειτουργίας του κοινωφελούς ιδρύματός του. Στις φωτογραφίες ο Μίκης σηκώνει την φανέλα του Ολυμπιακού, με το όνομα του, που του πρόσφεραν παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας σε τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσαν για τον Μίκη το 2003 οι έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές.
Ο Χοσέ Καρέρας περιεργάζεται την φανέλα της FC Barcelona που φέρει το όνομα του ,προσφορά των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης της καταλανικής ομάδας.

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!