Καλημέρα πελάτες μου, συντρόφια του Δρόμου.
Eεε!-Ooo! Πάρτε το Mνημόνιο και φύγετε από ‘δω! Ουστ! Αχ, πελάτες μου, όνειρο ήταν και πάει.

Και εσείς βρε αγανακτισμένοι, τζάμπα φάγατε τα δακρυγόνα, το ξύλο, το κυνηγητό και το μπερτάκι από τα «συντρόφια» του ΠΑΜΕ. Και να σε λένε και «ταχρείο». Τέλος πάντων, μετά από δύο-τρεις μήνες συνεντεύξεις, διακαναλικές και μη, γκάλοπ, συγκεντρώσεις, ίντριγκες, δραχμή-ευρώ, μνημόνια (καταγγελίες, διορθώσεις, βελτιώσεις) και μετά από δύο κάλπες, όλα εν σοφία εποίησες, ψηφοφόρε! Και τα παιδιά του Mega θα φύγουν με ευρώ στην Καραϊβική για μαύρισμα και οι… μαλάκες θα πληρώσουν τον λογαριασμό! Και η Μέρκελ με τους τροϊκανούς θα αρχίσουν τα σούρτα-φέρτα. «Μητσοτάκη, δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι πιάνουν ακόμα οι ευχές σου για τον Αντωνάκη». Μόλις κατάλαβε ότι ο Βαγγέλας και ο Φώτης είναι στην «εθνική προσπάθεια», τον φώναξε τον πάπα, μη συμβεί καμία στραβή: από Ντόρα μεριά, ξέρεις!
Ο ταξιτζής μόλις κατάλαβε ότι δεν θα χτυπήσει το κόκκινο τηλέφωνο, τα φόρτωσε και τσουπ στη Μυτιλήνη, να βλέπει το Αϊβαλί καρσί, από την Επάνω Σκάλα. Όχι, θα κάτσει να βλέπει τον Δένδια με το δίκοχο να μαζεύει τις «πουτάνες», με το δημοσιογράφο» ντε, απ’ την Πλατεία Βάθης και ό,τι άλλο έχει «σκούρο χρώμα».
Μόνο που εσύ πελάτη μου και σύντροφέ μου, θα περιμένεις στην ουρά για εργασία, σύνταξη, φάρμακα και λίγα λαχανικά, πριν την «κάνεις» από κανένα μπαλκόνι ή τον Ισθμό για τον άγιο Πέτρο! Αφού του εξηγήσεις πρώτα πώς γίνεται να γαμοσταυρίζεις τα μνημόνια και μετά να ψηφίζεις αυτούς που τα υπογράφουν!
Αλέκαααα, ακόμα επιμένεις να διορθώσει ο λαός την ψήφο του; Πάντως, πρώτη φορά σε έχω δει να πετάς λουλούδια από την «πίστα» του Άρεως, μαζί με τα συντρόφια της αντεπίθεσης: Μάκη, Σπύρο, Γαρουφαλιά τραγουδώντας: «Όσο εσύ δεν διορθώνεις, την καρδούλα μου σκοτώνεις, την ψήφο σου την ψυχοφθόρα, που να σε πάνε με τη νεκροφόρα»!
Τα μάθατε, ο Άδωνις έστειλε αγαπησιάρικο γράμμα στον Καρατζαφέρη και αυτός του το γύρισε βουλωμένο πίσω! «Ρε Άδωνι, τον έχεις για μαλάκα τον Μέγκελε, τόσα χρόνια με τις κωλοτούμπες την έβγαζε! Ε, στην τελευταία τού σκίστηκε το σώβρακο»! Ο Βαγγέλας δεν θέλει, λέει, πρωτοκλασάτα (μάλλον πρωτοκλασμένα ήθελε να πει) στελέχη στην κυβέρνηση και ο Μιχαλάκης του απαντά: «Γιατί εμείς είμαστε Ι5 (Γιώτα Πέντε) Βαγγέλη»;
«Μιχαλάκη και οι Ναπολέοντες στο Δρομοκαΐτειο μάχιμοι είναι και ας μην έχουν κάνει στρατόπεδα συγκέντρωσης».
Όλα τα περίμενα Αλέξη, αλλά ότι θα έβαζες τα παιδιά «της αλλαγής», Πετσάλνικο, Λούκα, Αρσένη, Ραφτόπουλο κ.λπ., να διακινούν ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, δεν το περίμενα! Ώρες είναι να μάθω ότι και ο Άκης από το κελί, έδωσε εντολή για ΣΥΡΙΖΑ και τότε θα φουντάρω στα γαλανά νερά του Αιγαίου!
Βρε Φώτη, τι έχει πάθει ο Γρηγόρης (Ψαριανός) με την Αριστερά; Τι παίρνει και δεν πιάνεται; Μήπως το πάει και αυτός το γράμμα βουλωμένο κατά την Συγγρού! Ή φταίει που πέταξε το «αριστερό» γιλέκο, πια!
Ήμασταν λίγο καλοκαιρινοί αυτή τη φορά, πελάτες μου. Την επόμενη, το γράμμα θα στο στείλω μετανάστης από το Αϊβαλί!

Φιλάκια πολλά,
Ο ταξιτζής του Δρόμου της Αριστεράς

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!