Διαδώστε το μήνυμα! Η αμερικανική στρατιωτική/εταιρική αυτοκρατορία θα καταρρεύσει. Πάρτε μέρος σε μια ιστορική διαδικασία! Μ’ αυτό το σύνθημα καλεί η πρωτοβουλία Αμερικανών πολιτών «Έξω τώρα» σε μια κατασκήνωση ειρήνης γύρω από Μνημείο Ουάσιγκτον, στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, η οποία θα γίνει ορμητήριο δραστηριοτήτων υπέρ της ειρήνης.

 

Ο σκοπός της κατασκήνωσης «Έξω τώρα!» είναι να πιέσει αφόρητα την Ουάσιγκτον, κάθε ημέρα της εβδομάδας, με πράξεις πολιτικής αντίστασης, για να αλλάξει το σκηνικό του «όλα βαίνουν καλώς» στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Τα αιτήματα είναι απλά:

• Να αποσυρθούν τα αμερικανικά στρατεύματα από τη Μέση Ανατολή, μαζί με τα μη επανδρωμένα σκάφη, τις βάσεις, τους εργολάβους και τις εγκαταστάσεις βασανισμού και φυλάκισης.

• Να δοθούν αποζημιώσεις στους ανθρώπους των περιοχών που καταστράφηκαν από τον πόλεμο και να χρηματοδοτηθεί το σύστημα των βετεράνων, ώστε να επανενταχθούν υγιώς στην κοινωνία οι Αμερικανοί στρατιώτες.

Ο κόσμος γνωρίζει πως οι ΗΠΑ είναι μια στρατιωτική/εταιρική αυτοκρατορία που βλάπτει την παγκόσμια ειρήνη, το περιβάλλον και την οικονομία. Αποστολή της Κατασκήνωσης «Έξω τώρα!» είναι να πληροφορήσει και να ξυπνήσει τη συνείδηση των Αμερικανών για το μεγάλο κόστος που έχει αυτή η πολιτική στους ίδιους.

Οι δραστηριότητες πολιτικής αντίστασης αρχίζουν από 22 Μαρτίου και θα τελειώσουν όταν επιστρέψουν τα στρατεύματα στις ΗΠΑ.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!