Του Στέλιου Ελληνιάδη

Εμπιστευτικόν
Εν Αθήναις τη 21η Απριλίου 2013

Στρατηγέ μου,

τα γεγονότα εις την Μανωλάδα εθορύβησαν τους εθνικόφρονας. Τι συμβαίνει επί του πεδίου των μαχών; Μας ξεφεύγει τόσο γρήγορα ο έλεγχος της καταστάσεως; Και καλά, τα παιδιά μας δικαιολογημένα έχασαν την ψυχραιμία τους μπροστά σε τόση μαυρίλα μαζεμένη και αποθρασυμένη, κι άρχισαν να ρίχνουν στο ψαχνό. Ξέρουμε ότι δεν ήρθε ακόμα η ώρα για να ξεπαστρέψουμε τους ξένους, αναπήρους, χρονίως πάσχοντας, αδερφάς, κομμουνιστάς, δημοκράτας, χίπιδες, διανοουμένους, συνδικαλιστάς, αθιγγάνους, αρβανίτας, εβραίους, μουσουλμάνους, τούρκους, εαμοβούλγαρους,σκοπιανούς, πρόσφυγας, ρωσοπόντιους και όλους γενικώς τους παρεισάκτους. Αλλά αφού έγινε που έγινε η πράξη, δεν είναι πάρα πολύ ανησυχητικό ότι ενώ έριξαν τόσας σφαίρας από πολύ κοντινή απόσταση σε ένα μπουλούκι διακοσίων υπανθρώπων από το Μπάνγκλα Ντες, δεν κατάφεραν να σκοτώσουν ακαριαία ούτε έναν ρακένδυτο, εξασθενημένο από την ασιτία και άοπλο σκλάβο; Τόσο ανεκπαίδευτοι είναι οι άνδρες μας; Πώς θα προχωρήσουμε με τόσο ακατάλληλο δυναμικό; Ως επληροφορήθην, από την αστοχία τους, παρ’ ολίγον να σκοτωθούν μεταξύ τους!
Και λαβών αφορμήν από το ως άνω περιστατικό, στρατηγέ μου, σας προτείνω μιαν πιο ριζοσπαστικήν λύσην του προβλήματος της Μανωλάδος, αφού δεν είναι εισέτι ώριμαι αι συνθήκαι δια την τελικήν λύσην. Το σχέδιο μου είναι απλό και ρεαλιστικό, σε πλήρη αντιστοιχία με την ανωτερότητα της φυλής και της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας μας. Κατά πρώτον, με τον κατάλληλο θόρυβο εξωτερικά και τη συνεννόηση εσωτερικά με τον υπουργό κ. Δένδια, που συμπλέει μαζί μας έστω κεκαλυμμένα, θα εκδιώξουμε όλους τους ξένους υπανθρώπους από την Ηλεία, πράγμα εύκολο με τους προθύμους ομοϊδεάτας μας εις τα σώματα ασφαλείας. Εν συνεχεία, θα αναπληρώσουμε τας κενάς θέσεις εργασίας στα θερμοκήπια της φράουλας με δικά μας μέλη τα οποία υπακούουν τυφλά εις τας εντολάς σας. Οι αμοιβές τους θα είναι μικρότερες κι απ’ αυτές των μαύρων υπανθρώπων, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους τσιφλικάδες που μέχρι σήμερα ήταν αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν ξένα χέρια στα χωράφια τους. Εν ανάγκη, και για να διευρύνουμε την επιρροή μας σε όλο αυτό τον κόσμο που στήριξε την επανάσταση της 21ης Απριλίου και ψήφισε υπέρ του Βασιλέως εις το κατάπτυστον δημοψήφισμα του 1974, τα μέλη της Χρυσής Αυγής θα εργάζονται άνευ αμοιβής για όσο διάστημα κρίνουν ότι είναι αναγκαίο οι επιχειρηματίες της περιοχής. Εξάλλου, όπως ευφυώς έχει αποσαφηνιστεί, και οι είλωτες Έλληνες ήσαν, οπότε ουδέν πρόβλημα ηθικό και φυλετικό τίθεται. Επιπλέον, στρατηγέ μου, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η ισχύς μας θα αυξάνεται όσο θα αυξάνονται οι είλωτες, γι’ αυτό καλόν είναι να εκπαιδεύσουμε από τώρα τα μέλη και τους οπαδούς μας σ’ αυτό το μεγαλειώδες σχέδιο που θα εφαρμοστεί πλήρως μόλις καταλάβουμε την εξουσία. Για όσους εκδηλώσουν απορία ή δυσφορία, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους εξηγήσουμε ότι οι ένδοξοι αρχαίοι πρόγονοί μας προτιμούσαν δούλους από τη φυλή μας. Οι Σπαρτιάτες μπορεί να εκτέλεσαν μέχρι ενός όλους τους άνδρες που αιχμαλώτισαν μετά την άλωση των Πλαταιών κατά τη διάρκεια του Πελοποννησιακού πολέμου, επούλησαν όμως όλες τις γυναίκες ως δούλες στη Σπάρτη και σε άλλες συμμαχικές τους πόλεις, πράγμα σύνηθες μεταξύ των Ελλήνων. Είναι δε ιστορικά τεκμηριωμένο ότι ούτε η Σπάρτη θα ήταν τόσο ισχυρή εάν δεν διατηρούσε με σιδηρά πυγμή αναλοίωτη την κατάσταση των ειλώτων. Γι’ αυτό, εμείς λατρεύουμε τους εμφυλίους πολέμους που αναδεικνύουν τη ρώμη της φυλής μας και απεχθανόμαστε όλους τους νερόβραστους φιλοσόφους, τραγωδούς, δημοκράτες και ειρηνιστές σαν τον Πλάτωνα, τον Ευρυπίδη, τον Περικλή και τον Αριστοφάνη που ζούσαν στην έκφυλη αθηναϊκή δημοκρατία, η οποία ενέπνευσε τον Διαφωτισμόν εις βάρος των βασιλέων, αυτοκρατόρων και δικτατόρων της εκκαθαρισμένης από μειάσματα ευρωπαϊκής ηπείρου χάριν της Ιεράς Εξετάσεως και ουκ ολίγων γενοκτονιών και εθνοκαθάρσεων που είχαν λάβει χώραν με αποκορύφωμα το πρόσφατον ναζιστικόν κλέος.
Σήμερα, σημαντικά βήματα γίνονται στην κατεύθυνση της πλήρους δικαιώσεως μας. Το κοινοβούλιο υποβαθμίζεται καθημερινώς από τα κόμματα που βρίσκονται στην εξουσία, η αστυνομία δρα χωρίς φραγμούς υπακούοντας στα κελεύσματά μας, η οπλοφορία επιτρέπεται σιωπηρώς στους οπαδούς μας, οι νυχτερινές επιθέσεις των κομάντο μας δεν διώκονται, τα δικαστήρια αθώωνουν λόγω αμφιβολιών τα στελέχη μας, τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως που θα χρειαστούμε κατασκευάζονται και λειτουργούν ήδη από την τρικομματική κυβέρνηση και η κοινωνία χειραγωγείται ικανοποιητικά από τα τηλεοπτικά κανάλια που ελέγχουν οι φιλικά διακείμενοι εις ημάς εργολάβοι, όπως φαίνεται από τας επιλογάς των εκλεκτών δημοσιογράφων Κασιμάτη, Κοττάκη, Πρετεντέρη, Τράγκα και πολλών άλλων.
Πιστεύοντας, στρατηγέ μου, ότι με τας προτάσεις μου συμβάλλω στην ταχύτερη και δραστικότερη επίτευξη των στόχων της Χρυσής Αυγής, παραμένω εις την διάθεσή σας και αναμένω εντολάς.

Μεθ’ υπολήψεως,
Αδόλφος Φιρερίδης
Απόγονος
παρασημοφορημένης
οικογενείας γερμανοτσολιάδων

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!