Αρχική στήλες εν τέλει Διακόπτουμε για διαφημίσεις

Διακόπτουμε για διαφημίσεις

 

…σε λίγο πάλι μαζί σας με περισσότερο κλάμα!

…η ώρα 7.15: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων ιδιωτικού καναλιού. Θαυμάζουμε τον κύριο Κακομοίρογλου να βάζει 3 ευρώ βενζίνη και να κάνει 2 τσιγάρα τράκα από τον ιδιοκτήτη του βενζινάδικου. Σοκαρισμένος ο επίδοξος σταρ της δημοσιογραφίας, τρέχει με το μικρόφωνο πάνω από τον πελάτη να αποσπάσει μια δήλωση. Ο φτασμένος σταρ της δημοσιογραφίας στο στούντιο συντετριμμένος σχολιάζει το ρεπορτάζ.

7.20: Ο κύριος Πανιμεπανίδης αναπολεί την τελευταία μέρα που πελάτης ψώνισε στο μαγαζί του και περιγράφει το δράμα του μπροστά στην κάμερα. Ο παρουσιαστής του δελτίου ράκος.

7.30: Ο κύριος Αφραγκόπουλος μόλις ξόδεψε τη μισή σύνταξή του για να αγοράσει τα φασόλια που θα μαγειρέψει την Κυριακή. Την άλλη μισή θα τη μοιράσει στα δύο του εγγόνια. Ο μικρός δεν έπαιρνε τα γράμματα. Τώρα, όταν δεν είναι άνεργος, δουλεύει διανομή πίτσας part-time και ανασφάλιστος. Ο μεγάλος δεν έβρισκε δουλειά και αποφάσισε να πάρει και δεύτερο πτυχίο. Έτσι κατάφερε να μπει σε ένα stage. Στο στούντιο το κλάμα έχει φτάσει στο αποκορύφωμα (και η θεαματικότητα επίσης!). Ήρθε η ώρα για διαφημίσεις.
7.35: Επιστρέφουμε στην επικαιρότητα: Τα …απολύτως απαραίτητα στοίχισε στην κα Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη το πάρτι αποφοίτησης του κανακάρη της. Μόλις 50.000 ευρώ πληρώθηκε ο Dj Tiesto για να παίξει. Η υπόλοιπη διοργάνωση κόστισε κάτι ψωροχιλιάρικα… Ευτυχώς που ήρθαν αρκετοί κοσμικοί και η ατμόσφαιρα δεν ήταν ξενέρωτη!
7.40: Γνωστό μοντέλο ηθοποιός – τραγουδιάρα (τα κάνω όλα και συμφέρω) πέρασε η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε πολυτελή σουίτα αθηναϊκού ξενοδοχείου παρέα με γνωστό επιχειρηματία για να γιορτάσουν τον έρωτά τους (άντε και του χρόνου!). Η καλλιτέχνης δήλωσε ευτυχισμένη που βρίσκεται δίπλα σε έναν τόσο πλούσιο (σε συναισθήματα) άνθρωπο.
7.45: Δείτε στη συνέχεια του δελτίου μας: Τι δήλωσε γνωστή τηλεπαρουσιάστρια για τις φήμες που τη θέλουν να έκανε πλαστική στο στήθος της, για ποια ξόδεψε 1.000 ευρώ σε λουλούδια γνωστός ποδοσφαιριστής στα μπουζούκια, ποιος θα πάρει τη βίλα στη Μύκονο μετά το χωρισμό Μενεγάκη Λάτσιου.
Ο κύριος Αφραγκόπουλος με ικανοποίηση παρακολουθεί τα τελευταία θέματα. Τέτοια θέλει ο κόσμος για να ξεσκάσει. Δεν μπορεί άλλο να βλέπει τύπους σαν τον Πανιμεπανίδη να κλαίγονται… Ο κύριος Κακομοίρογλου δεν παρακολουθεί με ενδιαφέρον. Σκέφτεται ότι αύριο που θα πάει για δουλειά θα κάνει πάλι 2 ώρες γιατί το κέντρο της πόλης θα είναι κλειστό από αυτά τα κωλόπαιδα που διαδηλώνουν. Νοσταλγεί την περίοδο της χούντας, που σε όλα υπήρξε μία τάξη.
Ο μεγάλος εγγονός του κυρίου Αφραγκόπουλου κάθεται και χαζεύει τα κοσμικά για να περάσει η ώρα. Δεν θα βγει απόψε, εξάλλου χρήμα δεν υπάρχει, αλλά τουλάχιστον μετά έχει Champions League. Ο μικρός όμως θα βγει στα γνωστά στέκια. Ίσως απόψε βρει το όπλο που ψάχνει για τη ληστεία…
Δ. Ηλιόπουλος

Αναδημοσίευση από το περιοδικό Copyleft (τεύχος 5 -Απρίλιος ’10), που κυκλοφορεί στο νομό Κορινθίας.

 

Σχόλια

Exit mobile version