Κοινή εκλογική κάθοδο αποφάσισαν ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ, καλώντας «τους εργαζόμενους, τους αγωνιστές του λαϊκού κινήματος να βαδίσουμε μαζί ενάντια στη βάρβαρη πολιτική των ιμπεριαλιστών και των ντόπιων λακέδων τους, απορρίπτοντας την πολιτική του συμβιβασμού και της συνθηκολόγησης».

Στην ανακοίνωση της συνεργασίας τους τονίζεται, μεταξύ άλλων, ότι «το Μ-Λ ΚΚΕ και το ΚΚΕ(μ-λ), υπηρετώντας την υπόθεση του λαϊκού, αριστερού και κομμουνιστικού κινήματος μέσα από τη συνεργασία και την κοινή δράση ευρύτερων δυνάμεων, αποφάσισαν να δώσουν από κοινού τη μάχη των εκλογών στηρίζοντας το κοινό ψηφοδέλτιο».
«Για να υπερασπίσουμε και να αναδείξουμε το μοναδικό δρόμο, αυτόν της αντίστασης και του αγώνα. Το μόνο δρόμο για την ανατροπή των αντιδραστικών συσχετισμών και της αντιλαϊκής πολιτικής.
Για να ανατραπεί η πολιτική της πείνας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης, σαν αναπόσπαστο τμήμα του γενικότερου αγώνα του λαού μας για την έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, για την ανατροπή της διπλής κυριαρχίας του ιμπεριαλισμού και της ντόπιας μεγαλοαστικής τάξης, για Δουλειά, Ειρήνη, Δημοκρατία, Εθνική Ανεξαρτησία.
Για να αντιπαρατεθούμε στην αντι-αριστερή και αντι-κομμουνιστική υστερία όλων των δυνάμεων του συστήματος.
Για να εκφράσει ο λαός, και στις εκλογές, την οργή, την αγανάκτηση και τη διάθεσή του να παλέψει και να νικήσει».

Τ.Τ.

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!