Διανομή ελαιόλαδου από τη Μυτιλήνη σε τιμές παραγωγού «Χωρίς Μεσάζοντες», προς τους πολίτες που τα έχουν ανάγκη, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στην Καβάλα.

Τη δράση οργάνωσαν συλλογικότητες της πόλης (Πρωτοβουλία Ανέργων και Εργαζομένων «Δικαίωμα», «Φίλοι της Αννίκας Θαρροπούλου», Σωματείο Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καβάλας).  Η διανομή έγινε από τις 10.00 το πρωί ως τις 2.00 το μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της πόλης, απέναντι από τον Δημοτικό Κήπο, ενώ τις προηγούμενες ημέρες όλοι οι ενδιαφερόμενοι προσέρχονταν στη λέσχη «Σήματα Καπνού» για παραγγελίες και οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.
Οι διοργανωτές ετοιμάζουν ήδη την επόμενη διάθεση τροφίμων «Χωρίς Μεσάζοντες» και υπογραμμίζουν ότι ένας παράλληλος στόχος των δράσεων που οργανώνουν είναι να έρθουν πιο κοντά όσοι πλήττονται από την εξάπλωση της φτάωχειας και της ανεργίας, «να γνωριστούν και να κουβεντιάσουν για τις δράσεις των συλλογικοτήτων με σκοπό όλοι να βοηθηθούμε σε μία αξιοβίωτη καθημερινότητα».

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!