Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Πάτρα, στις 4 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής της «Ανυπότακτης Πολιτείας» έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Ο Παπανδρέου από τη συνέντευξή του και μετά έβαλε στόχο το μέλος, το φίλο, τον ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ. Θέλει να χρεώσει την τρομοκρατία για τη χρεοκοπία της χώρας σε όσους δεν θα συσπειρωθούν κάτω από τη σημαία του Μνημονίου.
Η κυβέρνηση και η τρόικα φοβήθηκαν πως η λαϊκή οργή θα τους στείλει ισχυρό μήνυμα. Επειδή φοβήθηκαν αποφάσισαν να σε εκφοβίσουν! Είναι ποτισμένοι με έχθρα απέναντι στο λαό, είναι πωρωμένοι ενάντια στις ίδιες τις αξίες που πιστεύει ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ.
Αυτή η κυβέρνηση, αυτός ο πρωθυπουργός, αυτό το ΠΑΣΟΚ, εγκατέλειψαν την ψυχή του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή το μέλος, τον απλό υποστηρικτή, τον ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ. Η ψυχή τους δεν είναι η μη-προνομιούχοι αλλά η χρηματιστική ολιγαρχία που τους ταΐζει.
Θέλουν να ερημώσει η χώρα. Να μη ζει κανένας αν δεν έχει να πληρώσει όλες τις μέχρι χθες δημόσιες υπηρεσίες. Τους εκπροσωπεί ο Προβόπουλος. Μισούν τους νέους, μισούν τους συνταξιούχους, μισούν την Αυτοδιοίκηση, μισούν όποιον δηλώσει ανυπότακτος στα σχέδια τους!
Στις 7 Νοέμβριου εγκατέλειψε το ΠΑΣΟΚ της υποδούλωσης, στήριξε το δίκιο των μη-προνομιούχων! Είτε βγει Κατσικόπουλος είτε Δημαράς, ίδια θα είναι η πολιτική τους: Θα ερημώσει η Πάτρα, θα υποκλιθούν στις κυβερνήσεις, θα αφήσουν τη φτώχεια και την ανεργία να πνίξουν την πόλη.
Για όσους καταλαβαίνουν τι έρχεται, για όσους επιμένουν στην κοινωνική δικαιοσύνη και ανεξαρτησία, η ώρα να γυρίσουν την πλάτη στο σύστημα είναι ΤΩΡΑ!
Τώρα πρέπει να τους πούμε: «Μας εγκαταλείψατε, σας εγκαταλείπουμε και εμείς! Δεν αφήνουμε την Πάτρα στα χέρια τους!».

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!