Επιχείρηση τρομοκράτησης της ΕΤΕΡ από τον Flash 9,61

Τα κείμενα δυο ανακοινώσεων της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας επικαλείται η ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού Flash 9,61 για να σύρει στα δικαστήρια τον πρόεδρο της Ένωσης, Δ. Καμαρινόπουλο. Επικαλούμενη τις ανακοινώσεις της ΕΤΕΡ, ζητά την καταδίκη του συνδικαλιστή για «δυσφήμηση ανώνυμης εταιρίας κατ’ εξακολούθηση».
Πρόκειται για μια νέα τακτική συνδικαλιστικής δίωξης που εγκαινιάζεται από τον Όμιλο Κυριακίδη, στον οποίο ανήκει ο ραδιοσταθμός. Με μηνύσεις κατά του προέδρου του σωματείου προσπαθεί να χτυπήσει τον μαχητικό συνδικαλισμό, αποκρύπτοντας τις αντεργατικές ενέργειες στις οποίες έχει προβεί κατά το διάστημα που κατέχει το ραδιοσταθμό: απολύσεις, καθυστερήσεις πληρωμών και άλλες παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας, που αποτελούν και τις αιτίες για τις οποίες η ΕΤΕΡ έχει προκηρύξει απεργιακές κινητοποιήσεις στον Flash.
Ανακοινώσεις συμπαράστασης στον Δ. Καμαρινόπουλο και καταδίκης των διώξεων που του ασκεί η εργοδοσία έχουν εκδώσει όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων στα ΜΜΕ, το ΕΚΑ, η ΓΣΕΕ κ.λπ.

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!