Αρχική πολιτική Δήλωση του Ρούντι Ρινάλντι για τα τελευταία γεγονότα

Δήλωση του Ρούντι Ρινάλντι για τα τελευταία γεγονότα

 

«Επιτακτική η ανάγκη μαχητικής ενότητας»

Ο Ρούντι Ρινάλντι, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, σε δήλωσή του με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος σε σχετικά δημοσιεύματα στον Τύπο, σημειώνει:

«Αυτή τη στιγμή πρώτιστο καθήκον είναι η μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές. Το κλίμα που αποπνέουν ορισμένα γεγονότα της εσωκομματικής ζωής του ΣΥΡΙΖΑ και, ακόμα περισσότερο, εκείνο που προσπαθούν να καλλιεργήσουν τα δυναμικά κέντρα του συστήματος είναι σε πλήρη αντίφαση με το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στον απλό κόσμο και το οποίο εισπράττουμε στις μαζικές συγκεντρώσεις σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Επαναλαμβάνω, ακόμα πιο εμφατικά, αυτό που είχα πει σε παλαιότερη συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ: “Υπάρχει η απαίτηση να ξανασυνδεθεί η πολιτική με την ηθική, να ηθικοποιηθεί η πολιτική”. Επισημαίνω ότι οι δικές μου τοποθετήσεις για όλα τα βασικά θέματα γίνονται στα όργανα και τις διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ και καθένας μπορεί να ανατρέξει σε ό,τι έχω πει.

Σε ό,τι αφορά πολλά πρόσφατα δημοσιεύματα, δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν με αφορούν και δεν με αγγίζουν. Το ίδιο ισχύει και για το επίμαχο δημοσίευμα της Αυγής. Όποιος επιθυμεί περισσότερες “απαντήσεις”, ας απευθυνθεί στην Αυγή και σε όσους προωθούν σενάρια και διαρροές.

Σήμερα γίνεται ακόμη επιτακτικότερη η ανάγκη μαχητικής ενότητας. Ας ευθυγραμμιστούμε όλοι με τη λαϊκή απαίτηση να γυρίσει ο τόπος σελίδα και να απαλλαγούμε από το σημερινό καθεστώς.

Οι απολογισμοί μπορούν και πρέπει να γίνουν μετά τις εκλογές».

Σχόλια

Exit mobile version