Με τίτλο Θα μείνουμε εδώ: Έχουμε μια χώρα να αλλάξουμε!πραγματοποιείται και φέτος, για 6η συνεχή χρονιά, το Φεστιβάλ Maydays (delayed).

Στις 14 & 15 Ιουνίου, στο Πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο Κρήτης, θα φιλοξενηθεί πλήθος πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/6
Στις 20:00, η κεντρική πολιτική εκδήλωση της πρώτης μέρας με τίτλο: Ελλάδα, μια χώρα σε μετάβαση. Αναγκαίο ένα πολιτικό ρεύμα διεξόδου. Ποιος ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ; Ομιλητές οι: Δημήτρης Βίτσας, γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Λουκάς Αξελός, συγγραφέας και διευθυντής του περιοδικού Τετράδια, μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μανόλης Μούστος, μέλος Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Επίσης, την ίδια μέρα: Συναυλία με παραδοσιακά συγκροτήματα και πιο συγκεκριμένα με την παρέα των Βασίλη Χατζημακρή, Γιώργη Σταυρακάκη, Γιάννη Σωμαρά, Μηνά Σπανάκη, με το Γιώργο Μανωλάκη και το συγκρότημά του και το συγκρότημα «Γέρανος».

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/6
Στις 20:00, συνέλευση νεολαίας στο χώρο του φεστιβάλ με τίτλο: Το μέλλον στα χέρια μας! Θα μείνουμε εδώ για Δημοκρατία-Ανεξαρτησία-Αξιοπρέπεια.
Με συμμετοχές από ομάδες, συλλογικότητες από όλη την Κρήτη.
Θα ακολουθήσουν συναυλίες από μαθητικά συγκροτήματα και αργότερα θα εμφανιστούν στη μουσική σκηνή του φεστιβάλ οι Belleville και οι Baildsa. Με τη λήξη των συναυλιών, μουσική από d.j. μέχρι αργά.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!