Οι φίλοι των λαϊκών παραμυθιών και της αφήγησής τους έχουν πλέον το δικό τους στέκι, αφού όλες οι Πέμπτες από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάιο του 2013 αφιερώνονται στον κόσμο των ιστοριών και των μύθων.

Στο πατάρι του χώρου τέχνης ΑΚΡΟΤΕΧΝΟ άνθρωποι που αγαπούν τα παραμύθια και υπηρετούν την αφήγησή τους θα μοιράζονται πολυταξιδεμένα θέματα απ’ τις άκρες του κόσμου και τα βαθύτερα της ανθρώπινης ψυχής. Ιστορίες του χτες που μπορούν να μιλούν για το σήμερα και σμιλεύουν το αύριο θα ακούγονται στον φιλόξενο χώρο Τέχνης ΑΚΡΟΤΕΧΝΟ (Θεμιστοκλέους 31, Πλατεία Κάνιγγος)
Αυτή την Πέμπτη, 17/1, 20:30, οι «Ταξιδευτές των παραμυθιών» θα αφηγηθούν «Ιστορίες αγάπης κι Έρωτα». Παραμύθια λαϊκά της ανθρώπινης ανάγκης για μια σχέση που παίζει ρόλο καταλυτικό στις ζωές των ανθρώπων, ικανής να σε σηκώσει ψηλά ή να σε ρίξει στην άβυσσο. Ποια η ιστορία της κρυστάλλινης καρδιάς; Τι μας εκμυστηρεύεται η ιστορία του Κόνλα και της νεράιδας; Τι μπορεί να κρύβει μια δεντρολιβανιά; Άραγε ο άνθρωπος ερωτεύεται στον ύπνο του ή τον ξύπνιο του; (για πληροφορίες-κρατήσεις: 211-4017198)

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!