Διοργανωτές: περιοδικά Νέο επίπεδο, Φαρφουλάς και η ομάδα Ορίζοντας Γεγονότων

Τα περιοδικά Νέο επίπεδο, Φαρφουλάς και η ομάδα Ορίζοντας Γεγονότων, διοργανώνουν το «Β’ Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κόμικς» από την Παρασκευή 29 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 8 Ιουλίου 2012, στο Πάρκο Ελευθερίας του Δήμου Αθηναίων, με τον τίτλο:
«Μονό τα νεκρά ψάρια πάνε με το ρεύμα»
Το εκθεσιακό μέρος του φεστιβάλ θα αποτελείται από δύο μέρη
1) Έκθεση κόμικς γνωστών ελλήνων δημιουργών.
2) Διαγωνισμός κόμικς νέων δημιουργών από όλη την Ελλάδα με το ίδιο θέμα. Από τα έργα που θα σταλούν επιτροπή από γνωστούς δημιουργούς θα επιλέξει τον νικητή ο οποίος θα κερδίσει μια υποτροφία αξίας 5.000 € στο κολέγιο Τέχνης & Design ΑΚΤΟ καθώς και τα έργα τα οποία θα εκτεθούν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.
Τα έργα που θα εκτεθούν θα πρέπει να είναι κορνιζαρισμένα από τον δημιουργό και σε διάσταση Α3 (43×29) το μίνιμουμ. Τα διαγωνιζόμενα έργα θα πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: [email protected] μέχρι 25 Μαΐου.
Αφού γίνει η επιλογή των έργων που θα εκτεθούν, οι νικητές δημιουργοί θα ειδοποιηθούν ώστε να στείλουν κορνιζαρισμένα τα έργα τους.
Όλοι οι συμμετέχοντες και στις δύο κατηγορίες θα πρέπει να στείλουν ένα σύντομο βιογραφικό μέχρι 60 λέξεις.
Μια σελίδα από κάθε κόμικς που θα εκτεθεί, καθώς και το βιογραφικό του κάθε δημιουργού, θα αποτελέσουν τις σελίδες του ειδικού τεύχους – κατάλογο των περιοδικών Νέο επίπεδο και Φαρφουλάς, που θα κυκλοφορήσει στην περίοδο της έκθεσης.
Το φεστιβάλ θα πλαισιωθεί από μουσικές εκδηλώσεις workshops και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Επικοινωνία: Γιάννης Στεφανάκις, 210-7750168, 6977535105

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!