Στις 17 Αυγούστου συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Αποφάσισε μεταξύ άλλων:
1) Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας συμφωνεί με το πολιτικό πλαίσιο για το χαρακτήρα και την κρισιμότητα των Περιφερειακών εκλογών του Νοέμβρη, όπως αυτό διαμορφώθηκε στο Πανελλαδικό Συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ.
2) Ειδικά για την Περιφέρεια Στερεάς, να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα διαλόγου και σύνθεσης απόψεων ώστε όλες οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ να εκφραστούν μέσα από ένα κοινό και ενωτικό ψηφοδέλτιο. Στην απόφαση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία θα πρέπει να ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό, θα πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν η υπάρχουσα κατάσταση στην Περιφέρεια Στερεάς και συγκεκριμένα τόσο η πρόταση του Περιφερειακού Οργάνου Στερεάς του ΣΥΝ για τον Βαγγέλη Απόστόλου σαν υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς όσο και η λειτουργία του Αυτοδιοικητικού Κινήματος Περιφέρειας Στερεάς, στο οποίο ενεργοποιούνται και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.
3) Για το δήμο Λαμίας αποφασίστηκε ομόφωνα να στηριχτεί η «Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία» με επικεφαλής το Βασίλη Κυριακάκη, μια δημοτική κίνηση με παρουσία και δράσεις στη τοπική κοινωνία, η οποία εκπροσωπείται αυτόνομα στο δημοτικό συμβούλιο Λαμίας.

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!