Αρχική στήλες Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη μετακίνηση των ετεροδημοτών

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη μετακίνηση των ετεροδημοτών

Την 6η Μαΐου ο ελληνικός λαός με τη ψήφο του έκανε το πρώτο βήμα, αντιστεκόμενος στον εκφοβισμό και στις επιλογές του μνημονίου.

Ο αγώνας για την ακύρωση του μνημονίου και τη σωτηρία της κοινωνίας από την καταστροφή πρέπει να συνεχισθεί. Η εκλογική μάχη της 17ης Ιουνίου είναι τεράστιας σημασίας.
Στη νέα εκλογική αναμέτρηση ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει με αισιοδοξία, διεκδικώντας και πιστεύοντας σε μια νέα κυβέρνηση με επίκεντρο την αριστερά. Στη μάχη αυτή δικαιούνται και πρέπει να πάρουν μέρος όλοι οι συμπολίτες μας που ήδη έκαναν το βήμα ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, εγκαταλείποντας τα κόμματα του μνημονίου.
Γνωρίζουμε ότι οι ετεροδημότες μπορούν να μεταφέρουν το αγωνιστικό κλίμα και να μεγαλώσουν το μήνυμα των εκλογών της 6ης Μαΐου, συμβάλλοντας καθοριστικά στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι ετεροδημότες θα φέρουν τη νίκη!
Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια ψήφος. Πρέπει να προστεθούν πολλές ακόμη. Αν όχι εμείς ποιοι –αν όχι τώρα πότε;
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατανοώντας τις δυσκολίες φίλων και μελών, θα διευκολύνει τη μετακίνησή τους από τον τόπο κατοικίας με προορισμό τον τόπο όπου ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα. Καλούμε τους φίλους/ες και σ/φους και σ/σσες που θα μετακινηθούν με ΙΧ να δηλώσουν τον τόπο προορισμού τους και τις πιθανές θέσεις που διαθέτουν.
Για τον λόγο αυτό, όσοι επιθυμούν να μετακινηθούν με χερσαία μέσα (λεωφορεία, τραίνο) ή ακτοπλοΐα θα πρέπει άμεσα να επικοινωνούν:
1) με τις τοπικές επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ, στα γραφεία και τα εκλογικά περίπτερα,
2) με το κεντρικό γραφείο που έχει συσταθεί για την εξυπηρέτηση των ετεροδημοτών, στα τηλέφωνα 210-3378606, 210-3378607.
Οι λεπτομέρειες για οτιδήποτε αφορά την μετακίνηση των ετεροδημοτών (οικονομική επιβάρυνση, δρομολόγια, προορισμοί κλπ) θα διαμορφωθούν και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

 

Σχόλια

Exit mobile version