Μουσική με… κοψίδια
Τρεις διαφορετικές όψεις της σύγχρονης αθηναϊκής σκηνής, από τρεις μουσικούς που συναντιούνται την Κυριακή πάνω στην ίδια σκηνή: Οι The Boy, Matteus και Aπόλλων Ρέτσος των Musica Ficta παρουσιάζουν τη μουσική τους ελεύθερα για το κοινό, συνοδεύοντάς την, ήδη, από τις 5.00 μ.μ. με… κοψίδια στα κάρβουνα, στο Six Dogs (Αβραμιώτου 6-8), στις 9.00 μ.μ.

Ημερίδα για το νερό
Επικεντρώνοντας στο κρίσιμο θέμα της διατήρησης, προστασίας και διαχείρισης των υδατικών πόρων, ο εθελοντικός οργανισμός Ecocity διοργανώνει την Τρίτη ημερίδα με θέμα Υδατικοί πόροι: υποχρέωση για διατήρηση και προστασία, με τη συμμετοχή εξειδικευμένων επιστημόνων και μη κυβερνητικών οργανώσεων, στους χώρους του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206), από τις 9.30 π.μ. έως τις 1.45 μ.μ.

Συμπόσιο ποίησης
Ξεκινά την Πέμπτη στην Πάτρα το τετραήμερο Συμπόσιο Ποίησης, με γενικό θέμα του: Η ποίηση χθες και αύριο. Ποιητές, φιλόλογοι, μελετητές, πανεπιστημιακοί και άλλοι εραστές της λύρας του Απόλλωνα, εισηγούνται ή απαγγέλλουν και διαλέγονται για το παρελθόν και το μέλλον της ελληνικής ποίησης στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου (Ρίο, Πάτρα), στις 5.30 μ.μ.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!