Αρχική περίπτερο ιδεών Όταν ο υπουργός έχει κάλο

Όταν ο υπουργός έχει κάλο

Όταν φέρονται έτσι σε μας οι αστυνομικοί, που κάποιος θα βγει να μας υπερασπιστεί, σκέψου πώς φέρονται στα νέα παιδιά που δεν έχουν καμία κάλυψη, είπα στην τηλεφωνική μας συνδιάλεξη στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τη βραδιά που μας σύρανε αναίτια και βάρβαρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση από το Φλοράλ στα Εξάρχεια. Αυτές οι προκλήσεις θα φέρουν κι άλλα θύματα που θα πέσουν πάνω στην κυβέρνηση και σε σένα προσωπικά και θα σας πλακώσουν. Σπέρνετε θύελλες.

Δεν ξέρω αν είναι στημένες οι δολοφονικές ενέργειες εναντίον αστυνομικών, όπως ισχυρίζονται αρκετοί αριστεροί που βλέπουν παντού προβοκάτορες. Αλλά συμφωνώ μαζί τους ότι εξυπηρετούν την εξουσία ακόμα κι αν βλάπτουν κάποιον υπουργό. Όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι οι αστυνομικές κτηνωδίες, όχι τύπου Κορκονέα που είναι μεμονωμένες, αλλά οι συχνές, οι καθημερινές που γίνονται μακριά από τα φώτα, χωρίς να σέβονται νόμους, δικαιώματα και πολίτες, δημιουργώντας εντεινόμενο κλίμα τρομοκρατίας στη νεολαία και τους εργαζόμενους για να περνούν τα αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης και πλουτοκρατίας (το δανείζομαι από την Αλέκα), εκτρέφουν τις πιο ακραίες μορφές βίας.
Γιατί, η αγανάχτηση και η απελπισία κάνουν το έδαφος εύφορο για παρεκτροπές και μάλιστα με αυξανόμενη κοινωνική επιδοκιμασία.
Για την κατρακύλα του Χρυσοχοΐδη δεν θα κλάψω.
Στ. Ελλ.

 

Σχόλια

Exit mobile version