Αρχική πολιτική Όταν κυβερνά η ακροδεξιά

Όταν κυβερνά η ακροδεξιά

Τρεις μήνες έμεινε το ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση, αλλά παρ’ όλα αυτά έδωσε σαφή δείγματα γραφής για το πώς οραματίζεται η ακροδεξιά την κάθαρση του πολιτικού συστήματος.

Δεν είναι μόνο ότι οι δυο στους τρεις υπουργούς επένδυσαν πολιτικά σε άλλο πολιτικό φορέα, αλλά ο τρίτος και σταθερότερος στην πολιτική του ένταξη δεν έχασε καιρό να αφομοιώσει τις «αρετές» του συστήματος εξουσίας.
Ο Αστέριος Ροντούλης, πρόσφατα στη Βουλή, συνέβαλε στην απόσυρση ενός νομοσχεδίου που είχαν καταθέσει οι μέχρι πρότινος συνάδελφοί του υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης, προβάλλοντας μάλιστα και τη ρηξικέλευθη πρόταση να μεταφερθεί η έδρα του υπουργείου στην εκλογική του περιφέρεια, τη Λάρισα! Τρεις μήνες υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο κ. Ροντούλης πρόλαβε να παράξει πλούσιο έργο: εννέα αποφάσεις με την υπογραφή του βρίσκονται αναρτημένες στο γνωστό Διαύγεια του υπουργείου. Διαβάζοντας πιο προσεκτικά ανακαλύψαμε ότι οι τέσσερις από αυτές αφορούν ένα εξόχως σοβαρό έργο: πρόκειται για την «συγκρότηση συνεργείου υπερωριακής απασχόλησης στο γραφείο του», δηλαδή για τις αμοιβές που φρόντισε να δώσει στο εννεαμελές επιτελείο του.
Πώς το είχε πει; «Είστε γομάρια!».

 

Σχόλια

Exit mobile version