Αρχική κοινωνία εργασία Όποιος αγωνίζεται είναι… χρυσαυγίτης, δήμαρχε;

Όποιος αγωνίζεται είναι… χρυσαυγίτης, δήμαρχε;

Σοβαρή φραστική επίθεση εναντίον του συνδικαλιστή Χρήστου Παναγιωτόπουλου εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, σύμφωνα με καταγγελία της Ανεξάρτητης Αγωνιστικής Παρέμβασης.

Ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής, μέλος του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων του δήμου και της διοίκησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ συμμετείχε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη το πρωί. Η διαμαρτυρία είχε στόχο διαγωνισμό για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου, ο οποίος όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι θα κοστίσει στο δήμο 73.800 ευρώ.
Φαίνεται ότι ο δήμαρχος, ο οποίος παρενέβη στη διαμαρτυρία, δεν μπόρεσε να πείσει με άλλα επιχειρήματα τους παρόντες εργαζόμενους και επιδόθηκε σε φωνές και χαρακτηρισμούς κατά των συνδικαλιστών, φθάνοντας να αποκαλέσει τον Χρ. Παναγιωτόπουλο «χρυσαυγίτη» και ότι «εξαπατά τους εργαζόμενους συνεχώς». Όπως σημειώνει για τον κ. Χαρδαλιά η Ανεξάρτητη Αγωνιστική Παρέμβαση «Όσο και αν αξιοποιεί τη δύναμη της θεσμικής εξουσίας που έχει ως δήμαρχος, σιγά-σιγά απογυμνώνεται η πολιτική του. Όσο και να προσπαθεί δεν μπορεί πλέον να κρύψει τις ευθύνες που έχει για την πολιτική που ακολούθησε και έχει οδηγήσει το δήμο στα όρια της χρεοκοπίας. Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι και πολίτες αντιλαμβάνονται ότι εφαρμόζει μνημονιακές πολιτικές, όποιο περιτύλιγα και αν χρησιμοποιεί».

 

Σχόλια

Exit mobile version