Αρχική πολιτική Κατερίνα Πεχλιβανίδου: Ψήφος ανατροπής και απελευθέρωσης

Κατερίνα Πεχλιβανίδου: Ψήφος ανατροπής και απελευθέρωσης

Η Κατερίνα Πεχλιβανίδου είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθήνας.

Σε λίγες μέρες έρχεται η ώρα που ο ελληνικός λαός, για πρώτη ίσως φορά, έχει τη δυνατότητα να καθορίσει την πορεία της χώρας αλλά και το μέλλον του.
Οι εκλογές της 6ης του Μάη, δεν θα αναδείξουν απλά μια νέα κυβέρνηση. Σε τούτη την εκλογική μάχη θα κριθεί εάν ο κυρίαρχος λαός έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση της ανατροπής, εάν αποφάσισε να πει το μεγάλο «ναι» στην απελευθέρωση της χώρας από τα δεσμά της δανειακής σύμβασης και του Μνημονίου.
Στις 6 του Μάη ο λαός δηλώνει πως θέλει να γίνει κυρίαρχος στη χώρα του, αποφασίζει να υπερασπιστεί τη Δημοκρατία, να ξανακερδίσει την αξιοπρέπειά του, αποφασίζει να ανοίξει ένα ελπιδοφόρο παράθυρο σε προοδευτικές-αριστερές κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές,.
Στις 6 του Μάη ο λαός διακηρύσσει τη σταθερή του απόφαση να βάλει τέρμα στην ανηλέητη πολιτική της τρόικας, να απαλλαγεί από τα καπιταλιστικά δεσμά μνημονίων και δανειακών συμβάσεων και με πυρήνα έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ να διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για ένα νέο συνασπισμό της Αριστεράς που θα μπορεί να διεκδικήσει την εξουσία.
Στις 6 του Μάη, εργαζόμενοι και άνεργοι, ταπεινωμένοι απόμαχοι της δουλειάς και απελπισμένοι επαγγελματίες, νέοι και νέες που στριμώχνονται στον ΟΑΕΔ ή ετοιμάζονται να ξενητευθούν, έχουν την ευκαιρία, την υποχρέωση και τη δυνατότητα να πάρουν μια σημαντική απόφαση.
Την απόφαση ανατροπής αυτού του σάπιου συστήματος. Ξέρουν πολύ καλά, κόμματα και υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων, πως ο λαός μπορεί να διεκδικήσει μιαν άλλη κοινωνία και προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν.
Μνημόνιο ή καταστροφή.
Μην τους επιτρέψετε για μια ακόμα φορά να σας ξεγελάσουν, να χρησιμοποιήσουν την ψήφο σας ως έγκριση για πιο απάνθρωπα μέτρα.
Δώστε δύναμη στον ΣΥΡΙΖΑ.
Γιατί απέδειξε πως μπορεί όχι μόνο να αντιπαλεύει την αντιλαϊκή πολιτική τους, αλλά και να παλεύει σταθερά για την ενότητα της Αριστεράς.
Γιατί μόνη λύση σήμερα, είναι η Αριστερά.
Για να σταλεί ένα αριστερό μήνυμα στην Ευρώπη.

Σχόλια

Exit mobile version