Αρχική κοινωνία Υπάρχουν (ακόμη κάποια) ΜΜΕ

Υπάρχουν (ακόμη κάποια) ΜΜΕ

Μέσα στον ορυμαγδό των κυβερνητικών ΜΜΕ, ηλεκτρονικών και εντύπων, μια ομάδα δημοσιογράφων από όλο το φάσμα των μέσων ενημέρωσης βρέθηκε στην Υπατία το μεσημέρι της Πέμπτης, δηλώνοντας τη συμπαράστασή της στους απεργούς πείνας.

Κεντρικό ζήτημα πέραν της υποστήριξης στον αγώνα των μεταναστών, τέθηκε και η φίμωση και η διαστρέβλωση της αλήθειας από την πλειοψηφία των ΜΜΕ, γεγονός που στρέφει την κοινωνία ενάντια στους εργάτες μετανάστες.
Το παρών από τον τύπο έδωσαν οι Νίκος Φίλης από την Αυγή, Νίκος Μπογιόπουλος από τον Ριζοσπάστη, Νίκος Ξυδάκης από την Καθημερινή, Γιάννης Καλαϊτζής από την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο Παύλος Κλαυδιανός από την Εποχή, ενώ το Δρόμο της Αριστεράς εκπροσώπησε ο Μιχάλης Σιάχος.
Τοποθετήθηκαν επίσης οι Σταμάτης Νικολόπουλος, πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Δημήτρης Παπαχρήστος, Γιώργος Αυγερόπουλος και Στέλιος Κούλογλου.
Παράλληλα, αποφασίστηκε ομόφωνα, η σύνταξη κειμένου αλληλεγγύης με κεντρικό αίτημα να δοθεί άμεσα λύση για τους απεργούς πείνας μέσα από παρέμβαση της Βουλής και του ίδιου του Προέδρου Φίλιππου Πετσάλνικου, ο οποίος παρέλαβε το ψήφισμα το βράδυ της Πέμπτης.

 

Σχόλια

Exit mobile version