Αρχική κοινωνία Το σύστημα Λοβέρδου ακόμα διοικεί

Το σύστημα Λοβέρδου ακόμα διοικεί

Κλείνουν πάση θυσία το ΓΝΑ Πατησίων και νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να καταποντίστηκε, να μεσολάβησαν δύο εκλογές και μια υπηρεσιακή κυβέρνηση όμως το κράτος αποδεικνύει ότι έχει συνέχεια ειδικά όταν πρόκειται για την εφαρμογή των πολιτικών του μνημονίου στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας.
Έτσι ο μηχανισμός Λοβέρδου προώθησε σε όλη την Ελλάδα τους Οργανισμούς λειτουργίας των Νοσοκομείων, παρά το γεγονός ότι ο υπηρεσιακός υπουργός Υγείας Χρήστος Κίττας είχε δεσμευτεί να παγώσει το συγκεκριμένο θέμα για όσο διαρκέσει η θητεία του.
Παραιτήθηκαν γιατροί στο Ρέθυμνο
Οι πολίτες σε όλη την Ελλάδα είδαν να προωθούνται οι νέοι Οργανισμοί οι οποίοι περικόπτουν θέσεις εργασίας, ειδικότητες αλλά και κλίνες από τα νοσοκομεία της χώρας. Αντιδράσεις προκάλεσε η προώθηση αυτή τόσο στην Αθήνα όσο και σε νοσοκομεία της επαρχίας. Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν οι τρεις νεφρολόγοι του νοσοκομείου Ρεθύμνου καθώς, όπως αναφέρουν, μετά τις περικοπές αδυνατούν πλέον να προσφέρουν αξιόπιστες και επαρκείς υπηρεσίες στους 70 αιμοκαθαιρούμενους που εξυπηρετούνται τρεις φορές την εβδομάδα από το νοσοκομείο ενώ σε επίσχεση εργασίας προχώρησαν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Χανίων.

Κλείνουν το «Πατησίων»
Για μεθοδευμένες προσπάθειες ώστε να προχωρήσει άμεσα η έγκριση του κουτσουρεμένου οργανισμού του ΓΝΑ «Πατησίων», καταγγέλλει την αναπληρώτρια Διοικήτρια Βαρβάρα Μαΐσογλου ο σύλλογος των εργαζομένων. Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι, ο συγκεκριμένος οργανισμός με την υπογραφή του «νεκροθάφτη» τέως πλέον υπουργού Υγείας Α. Λοβέρδου, μειώνει κλίνες, ειδικότητες και προσωπικό συνεπώς και την παροχή Υγείας στους πολίτες.
Οι εργαζόμενοι καλούν την αναπληρώτρια Διοικήτρια να ασχοληθεί με τις πραγματικές ανάγκες του Νοσοκομείου και να σταματήσει άμεσα την συνεργασία της με το «γνωστό κύκλωμα» το οποίο έχει στόχο την πλήρη κατάρρευση του Νοσοκομείου με συνέπεια την υποβάθμιση υπηρεσιών Υγείας στους κατοίκους της περιοχής.

Μ.Δ.

 

Σχόλια

Exit mobile version