Αρχική πολιτική αριστερά «Το Σκοπευτήριο ΔΕΝ πωλείται!»

«Το Σκοπευτήριο ΔΕΝ πωλείται!»

Πολιτική συγκέντρωση με ομιλητές Γλέζο και Τσίπρα την Τρίτη

Πολιτική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής την Τρίτη 4 Ιουνίου, στις 7.30 το απόγευμα. Τη συγκέντρωση οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ διατρανώνοντας τη σφδρή αντίθεσή του με τη βούληση της κυβέρνησης να θέσει υπό τη γνωστή πλέον «αξιοποίηση» τον ιστορικό αυτό χώρο. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μανώλης Γλέζος και ο πρόεδρος της Κ.Ο. του κόμματος, Αλέξη Τσίπρας και σκοπός να ακουστεί όσο πιο δυνατά γίνεται, πως «ο χώρος του Σκοπευτηρίου ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!».
Για όσους, μέσα στον ορυμαγδό των συνεχών μνημονιακών ειδήσεων δεν το έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει, να υπενθυμίσουμε ότι το Σκοπευτήριο Καισαριανής εντάχθηκε στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), προκειμένου να εκποιηθεί. Αποτελεί, όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικών Συνοικιών «μια πολιτική πράξη που μόνο ντροπή και αποτροπιασμό μπορεί να προκαλέσει σε ολόκληρο τον προοδευτικό και δημοκρατικό κόσμο της χώρας. Η μνημονιακή τρικομματική κυβέρνηση των επιστρατεύσεων και της ποινικοποίησης των εργατικών αγώνων, της καταστολής, των διαπλεκομένων μεγαλοεργολάβων του Δημοσίου και των καναλιών, της κλεπτοκρατίας, βγάζει στο σφυρί ένα παγκόσμιο σύμβολο αντίστασης και αξιοπρέπειας ενός λαού, που στη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής αγωνίστηκε “για όλου του κόσμου το ψωμί, το φώς, και το τραγούδι”, όπως λέει κι ο ποιητής.
Μπροστά στην υλοποίηση αυτών των αξιών της, η “ηθική” της, επιτρέπει να βγάλει στο σφυρί ένα από τα πολλά κύτταρα που συναπαρτίζουν την ψυχή και την καρδιά του Λαού μας, που κατέθεσε βαρύ φόρο αίματος και θυσιών στον αντιναζιστικό αγώνα. Την πληροφορούμε ότι τα σχέδιά της θα ακυρωθούν. Η ιδιωτικοποίηση του Σκοπευτηρίου Καισαριανής δεν θα περάσει. Δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση να ξεριζώσει και να κατακρεουργήσει την ιστορική μνήμη».

Ηλ.Στ.

Σχόλια

Exit mobile version