Αρχική περίπτερο ιδεών Το σεξ είναι τεκμήριο!

Το σεξ είναι τεκμήριο!

Επειδή με την αύξηση του ΦΠΑ, τα χαράτσια της ΔΕΗ, τη μείωση του αφορολόγητου, την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, τις περικοπές μισθών, δώρων, συντάξεων, επιδομάτων και εφάπαξ, την καταβολή νοσηλίων και, τώρα, τη φορολόγηση υπογείων, παταριών και ψησταριών που σκαρφίστηκε η κυβέρνηση Παπαπαπασαμαρά, οι δανειστές δεν ικανοποιούνται από τα δισεκατομμύρια που εισπράττουν και ταυτόχρονα υπερχρεώνουν τους Έλληνες, προτείνω εν όψει του τρίτου μνημονίου να θεωρηθούν τεκμήρια διαβίωσης τα παρακάτω αγαθά, προϊόντα και υπηρεσίες:

Το κινητό τηλέφωνο, το WC, το δεύτερο και τρίτο μάτι της κουζίνας, η κατάψυξη του ψυγείου, η πόρτα ασφαλείας και η πόρτα υπηρεσίας, η βρύση με το ζεστό νερό, το χαλί στο σαλόνι, το πάπλωμα στο κρεβάτι και η τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα, το ποδήλατο, το λάδι από το χωριό, τα αγγλικά, η κιθάρα, το τζάκι, τα διπλά τζάμια στα παράθυρα, ο φορητός υπολογιστής, ο συναγερμός, η ρεζέρβα και το ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο, το σουβλάκι με πίτα, το κάπνισμα, η τεχνητή οδοντοστοιχία, τα σκουλαρίκια, το ρολόι με ξυπνητήρι, τα CD με περισσότερα από 12 τραγούδια, το στρώμα θαλάσσης και τα γυαλιά ηλίου, ο φούρνος μικροκυμάτων, ο ποδαρόδρομος, τα extension στα νύχια και τα μαλλιά, ο διπλός εσπρέσο, ο φραπές με παγάκια και ο καπουτσίνο με κανέλα, το προφυλακτικό και ο ένας από τους όρχεις μας!
Αφορολόγητος,
Γκαούρ

Υ.Γ. Όποιος κατέχει ή χρησιμοποιεί αδήλωτα τα παραπάνω θα θεωρείται φοροφυγάς. Εάν δεν πληρώσει, εκτός από το πρόστιμο και τις προσαυξήσεις, θα ατιμάζεται και θα φυλακίζεται επ’ αόριστον. Συνυπεύθυνοι και συνυπόχρεοι θα είναι όλοι οι συγγενείς του μέχρι τον τέταρτο βαθμό. Εάν η περιουσία τους δεν φτάνει για την εξόφληση της φορολογικής επιβάρυνσης, θα τους αφαιρείται η κηδεμονία και τα παιδιά τους θα πωλούνται σε εύπορες, αλλά άτεκνες οικογένειες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εάν τα παιδιά είναι ενήλικα, θα νοικιάζονται, με παρακράτηση μισθού, στο Ντουμπάι, για να δουλέψουν εργάτες στους ουρανοξύστες που χτίζουν οι σεΐχηδες στην έρημο. Οι γέροι θα οδηγούνται στους οίκους ευθανασίας που ιδρύει ο Λοβέρδος στις θέσεις των νοσοκομείων που κλείνει. Και έπεται συνέχεια…

 

Σχόλια

Exit mobile version