Αρχική κοινωνία η άλλη Θεσσαλονίκη Ό,τι συμβεί στα πέριξ Τ.40

Ό,τι συμβεί στα πέριξ Τ.40

Το Σάββατο 20/11 στις 18:00, εκδήλωση αλληλεγγύης και ενημέρωσης με τους τυφλούς για το κίνημά τους στη Θεσσαλονίκη και για την εγκατάλειψη της Σχολής Τυφλών από κρατικούς φορείς. Θα ακολουθήσουν μουσικά ακούσματα από τους συμμετέχοντες. Στο 12ο Δημοτικό Σχολείο, Βασ. Γεωργίου με Μπιζανίου.

Το Σάββατο 20/11 στις 22:00, στο Πολυτεχνείο, συναυλία οικονομικής ενίσχυσης του ξενώνα υποδοχής προσφύγων, με τη συμμετοχή των Λουδίας, Electro-Vampires, Home’N’Dry, και Ψύχουλα.

Την Τετάρτη 24/11 στις 21:00, Παραμύθια για όλους, απο τον Νώντα Νικολαΐδη στο πλαίσιο του ξενοδοχείου κοσμοπολίτ από την Εθελοντική Εργασία Θεσσαλονίκης. Στο Κοινωνικό Κέντρο-Στέκι Μεταναστών, Ερμού 23 & Βενιζέλου.

Την Παρασκευή 26/11 στις 22:00, συναυλία με τους The Carbonaras, Meanwhile in Mexico, στο Μικρόπολις (Κοινωνικός Χώρος για την Ελευθερία).  Βενιζέλου και Βασ. Ηρακλείου 18.

Την Παρασκευή 26/11 στις 19:00, εκδήλωση- συζήτηση με θέμα Ας δημιουργήσουμε μοντέλα ζωής για ένα μέλλον χωρίς πόλεμο. Χρειαζόμαστε νέες λύσεις στα θέματα νερό, τροφή, ενέργεια, ανατροφή και εκπαίδευση των παιδιών, αγάπη των δύο φύλων.
Παρουσίαση του Ερευνητικού Κέντρου Ταμέρα στη νότια Πορτογαλία, από τη Χρύσα Σωτηράκη και τον Μάρτιν Φουνκ, συνεργάτες στο θεραπευτικό βιότοπο Ταμέρα. Στο Κοινωνικό Κέντρο-Στέκι Μεταναστών, Ερμού 23 & Βενιζέλου.

Σχόλια

Exit mobile version