Αρχική διεθνή Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό “Ιντιφάντα”: Η Ελληνική κυβέρνηση συνυπεύθυνη για την...

Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό “Ιντιφάντα”: Η Ελληνική κυβέρνηση συνυπεύθυνη για την ασφάλεια και την υγεία των κρατούμενων του Στολίσκου της Ελευθερίας

Πρώτη επαφή δικηγόρου με τις κρατούμενες των καραβιών

Η Ελληνική κυβέρνηση συνυπεύθυνη για την ασφάλεια και την υγεία των κρατούμενων του Στολίσκου της Ελευθερίας

Ο Σύλλογος Ιντιφάντα καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που οργανώνει η Καμπάνια Ένα Καράβι για τη Γάζα την Πέμπτη στις 7:00 μμ στα Προπύλαια.

Πριν από λίγο, η ισραηλινή δικηγόρος και γνωστή ακτιβίστρια Λέα Τσεμέλ συναντήθηκε με τις Ελληνίδες κρατούμενες του Στολίσκου της Ελευθερίας. Συγκεκριμένα συνάντησε τις: Θεοχαράτου Αικατερίνη, Ψαρρά Μαρία, Τσαβάλου Αφροδίτη, Κιτίδη Αικατερίνη, Κυρίλου Δήμητρα. Όλες τους είναι καλά στην υγεία τους. Στους άντρες κρατούμενους οι Ισραηλινές αρχές δεν επέτρεψαν επαφή με δικηγόρο.

Οι σημερινές καταγγελίες όσων από τους επιβαίνοντες στα καράβια επέστρεψαν στην Αθήνα, για βασανιστήρια σε βάρος των συλληφθέντων δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας: Οι αιχμάλωτοι ακτιβιστές διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο όσο βρίσκονται δέσμιοι του σιωνιστικού τρομοκρατικού κράτους.

Για την ασφάλεια και την υγεία τους όμως δεν είναι υπεύθυνο μόνο το Ισραήλ. Συνυπεύθυνη είναι και η Ελληνική κυβέρνηση που παρακολουθεί απαθής το όργιο της Ισραηλινής τρομοκρατίας, ακόμα και σε βάρος Ελλήνων πολιτών. Μάλιστα, όχι μόνο δεν κάνει τίποτα για να προστατέψει τους πολίτες της, αλλά και χτυπάει με τραμπούκικο τρόπο τη χτεσινή διαδήλωση καταγγελίας της σφαγής στα καράβια.

Ο Σύλλογος Ιντιφάντα καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που οργανώνει η Καμπάνια Ένα Καράβι για τη Γάζα την Πέμπτη στις 7:00 μμ στα Προπύλαια.

  • Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων ακτιβιστών

  • Εδώ και τώρα διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με το τρομοκρατικό σιωνιστικό κράτος

  • ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

Σχόλια

Exit mobile version